KristinaUrbanova kérdése:
Valaki valamilyen jó oldalt ahonan tudnák ruhákat, nyaklánc stb rendelni?
Figyelt kérdés
szlovákiában élek, valaki aki szlovák írjon, de magyar oldal is jó lesz :-) puszi2015. febr. 2. 16:09
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok szlovák de ha internetes rendelésre gondolsz akkor: ebay.com szerintem olcsó és eddig amit rendeltem mind nagyon jó volt. Fontos hogyha ott vásárolsz jelöld be, hogy rögtöni megrendelés mert ott aukciók is vannak. Jah és vannak olyanok is ahol ingyenes a kiszállítás érdemes bejelölni mert ugyanazok a termékek többször is fennt vannak csak olcsóbban vagy netán sokkal drágábban. :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem magyar oldalakról kell rendelgetni , mi már egy fél éve az ebay-ről rendelünk mindent és eddig mindig megjött minden , kivéve egyszer de akkor is vissza utalták a pénzt , véleményme szerint nagyon sok előnye van az ebaynak hatalmas a választéka olcsó és megbízható mondjuk az utóbbi a felhasználotól függ de a csalók is könnyen elkerülhetőek a felhasználó profilja megtekintésével , ha olcsó hamisítványokat szeretnél akko ajánlom az aliexpress-t az is egy ebay jellegű oldal , majd nézz rajtuk körül megéri .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!