Lányok, van köztetek olyan, aki sosem sminkel? Miért nem?
Mostanában rászoktam, volt olyan időszak, amikor nem sminkeltem. Főleg lustaság okán, ha nagyon sok a munka, akkor nincs kedvem ezért felkelni akár csak 10 perccel hamarabb... No meg nem látom az irdatlan nagy különbséget sminkkel és anélkül.
Most BB krém, szemhéjtus, szempillaspirál a napi menü. :)
Nekem van egy barátnőm aki 25 éves koráig sose sminkelt de egyáltalán nem, még szemceruza se semmi ilyen, főleg nem alapozó, púder ilyenről nem is hallott...
Aztán bekerült egy szállodába és ott a főnök közölte vele h sminkelje magát mert ki is kell nézni valahogy úgyh meg kellett tanulnia :D
"a főnök közölte vele h sminkelje magát mert ki is kell nézni valahogy "
Mondjuk ilyesmit rohadtul nem kell lenyelni a főnöktől. Semmi köze hozzá, hogy sminkelsz-e, amíg a munkakörödnek megfelelően ápoltan, tisztán jelensz meg.
3-as: ja hát végülis bármikor ott a lehetőség h leléphetsz, és mehetsz csövezni is.
Mondjuk ő külföldön dolgozik és azért Nyugat-Európában jóval kényesebbek az etikettre meg a kinézetre mint nálunk, nálunk azért elég nagy szabadosság van. Pl egy átlag magyar céghez olyan ruhában mész ahogy akarsz de egy nyugati multi céghez (itt M.o.n is) tűsarkú, szoknya és harisnya a minimum dresscode. Ez nem főnök kérdése ez van és kész. Senki sem kérdőjelezi meg... Egyszerűen így alakult ki.
Ott meg épp a smink is elvárás, mert ha a személyzet 99%-a sminkel, akkor hülyén néz ki, ha a maradék 1 nem. A többi csaj mellett igénytelenül nézhetne ki, gondolom. Egyébként megszabják a fülbevalók méretét is meg ilyenek, meg van szabva h műköröm kell v lakkozott köröm, cserébe a cég fizeti a manikűröst meg kozmetikust fitness termet meg kb mindent, szóval egy átlag csajnak ez ponthogy az álma, csak aki nem szereti a cicomát, annak nem.
Én soha. Max nagy ritkán alkalomra, de akkor ilyet teszek föl : >
Hogy miért? Mert szerintem nincs szükségem rá. Van, aki erre azt mondaná: de miért nem hozod ki magadból a maximumot, egy lánynak az a legfontosabb, hogy a külseje tökéletes legyen, blabla...
Nos, nekem elég ha 90%-os vagyok. A folytonos 100% stresszelne és nem is akarom. Egyszerűen nem érdekel, ennyi :D Jól érzem magam ^^
Én soha, még alkalomra is csak max. korrektor és színes Labello.
Egyszerűen nem érdekel ez a téma, enélkül is jól érzem magam.
Ami meg az ilyen dress-code-os hülyeséget illeti: amennyire én tudom, a jó smink szinte láthatatlan. Ha valakinek nem problémás a bőre, akkor fölösleges kötelezni, hogy sminkeljen. Persze, ha egy ronda nagy pattanás nő az orrára, akkor próbálja meg eltüntetni valahogy, de egyébként az ápolt megjelenés nem feltétlenül sminkfüggő.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!