Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkel tudnám elfedni...

Milyen sminkel tudnám elfedni az arcomról pattanás után megmaradó heget? (férfi vagyok)

Figyelt kérdés
Természetesen úgy, h ne látszódjon, és ne nézzek ki 'hülyén'. Ez a kis heg egyébként az orromon van. Még sosem csináltam ilyet,és azért lenne fontos,mert egy randira mennék.
2014. dec. 14. 12:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a heg nem friss, már lassan 1 éve megvan, vszínű kozmetikushoz kell majd elmennem vele,de most egy gyors megoldás érdekelne.
2014. dec. 14. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, tényleg szükséged van-e rá, de ha igen, ajánlom a Catrice Camouflage Cream-jét, mert olcsó és nagyon jól fed. A drogériában segítenek kiválasztani a neked való színt, ha megkéred őket. Kis mennyiségben, nem kenve, hanem ütögetve vidd fel.

Ha viszont olyan hegről van szó, ami ilyen "mélyedés", azon sminkkel nem egyszerű segíteni.

2014. dec. 14. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Krémes korrektort használj rá, a Catrice szerintem is jó.
2014. dec. 14. 14:01
 4/5 A kérdező kommentje:

mélyedés sztem nincs.

Hogy kell 'ütögetve' felvinni a felületre??

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2014. dec. 14. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Felveszel az ujjadra egy nagyon kicsit, rákened a hegre. Utána nem lekened, mert akkor kb. mintha nem csináltál volna semmit. Ehelyett pici ütögető mozdulatokkal egyengeted el. A mozdulat, amit ő 4:26-tól csinál: https://www.youtube.com/watch?v=PljbzaUlA8o
2014. dec. 14. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!