Milyen sminkel tudnám elfedni az arcomról pattanás után megmaradó heget? (férfi vagyok)
Figyelt kérdés
Természetesen úgy, h ne látszódjon, és ne nézzek ki 'hülyén'. Ez a kis heg egyébként az orromon van. Még sosem csináltam ilyet,és azért lenne fontos,mert egy randira mennék.2014. dec. 14. 12:46
1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a heg nem friss, már lassan 1 éve megvan, vszínű kozmetikushoz kell majd elmennem vele,de most egy gyors megoldás érdekelne.
2014. dec. 14. 12:57
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, tényleg szükséged van-e rá, de ha igen, ajánlom a Catrice Camouflage Cream-jét, mert olcsó és nagyon jól fed. A drogériában segítenek kiválasztani a neked való színt, ha megkéred őket. Kis mennyiségben, nem kenve, hanem ütögetve vidd fel.
Ha viszont olyan hegről van szó, ami ilyen "mélyedés", azon sminkkel nem egyszerű segíteni.
3/5 anonim válasza:
Krémes korrektort használj rá, a Catrice szerintem is jó.
4/5 A kérdező kommentje:
mélyedés sztem nincs.
Hogy kell 'ütögetve' felvinni a felületre??
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2014. dec. 14. 15:53
5/5 anonim válasza:
Felveszel az ujjadra egy nagyon kicsit, rákened a hegre. Utána nem lekened, mert akkor kb. mintha nem csináltál volna semmit. Ehelyett pici ütögető mozdulatokkal egyengeted el. A mozdulat, amit ő 4:26-tól csinál: https://www.youtube.com/watch?v=PljbzaUlA8o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!