Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok van köztetek aki...

Lányok van köztetek aki mindennap erősen sminkel?

Figyelt kérdés
Nekem kifejezetten tetszik.Hogyan sminkelitek magatok?

2015. márc. 21. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
visszafogottan, vagy alig
2015. márc. 21. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A húgom :D
2015. márc. 21. 14:38
 3/9 anonim válasza:
100%
én igen, vagy is a minimum a normális smink, és szoktam nagyon is :)) mikor milyen kedvem van. Természetesen van hogy smink nélkül megyek :D de mondjunk én alapból egy elég fura lánynak tartom magamat, így ez hozzá tartozik a személyiségemzhez, de igen, erősen sminkelek! :)
2015. márc. 21. 14:43
 4/9 piriiiii ***** válasza:
100%

Mit jelent az erős smink?

Amikor megyek valahová, akkor általában szoktam, tehát hétköznap, iskolaidőben szoktam.

Nem olyan nagyon-nagyon erősen, de annyira visszafogottan sem. Például nem használok alapozót, rúzst, de fekete szemceruzát és szemhéjfestéket igen (általában kék, zöld, türkiz vagy barna színűt), nem a halványabbik fajtából. :D

De van, hogyha a könyvtárba megyek, akkor is használok spirált például. Kedvfüggő. :)

Nyáron meg hetekig nem ér hozzám festék.

2015. márc. 21. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Régen borzasztó mennyiségű szemfestéket voltam képes magamra kenni, kb. ilyen szinten:

[link]

Szerencsére már leszoktam erről, visszanézve a képeket rájöttem, hogy ez valami borzalom...

2015. márc. 21. 15:15
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó:nem a mennyiséggel lehet a baj hanema technikával és a kegyetlenül nyomasztó feketével,ugyannyi mennyiségü szines pl lila pink vagy kékkel készitenél sminket nem lenne ilyen effektje
2015. márc. 21. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Soha nem tetszettek a színes szemfestékek, szóval nálam az szóba sem jöhetett...
2015. márc. 21. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

Én sajnos eléggé függő lettem sminkelés terén. Nem is vagyok képes smink nélkül emberek közé menni..18 éves létemre.

Ami nálam alap:

primer,alapozó,korrektor,púder,bronzosító,szemöldökfesték,szemhéjtus,szempillaspirál (elég sok), meg valami halványabb rúzs.

És akkor amik még jönnek hozzá ,ha megyek valahova -buli,színház stb- szemhéjfesték (elég erős füstös szemek),erősebb tus,műszempilla..

Viszont mindig odafigyelek,hogy ne igénytelenül kenjek fel magamra mindent. Van aki megjegyzi,hogy milyen kevés sminket használok. Igyekszem minél szebben eldolgozni a festéket és igényes sminket készíteni.

Viszont van aki csak szemceruzát meg spirált használ és mégis olyan,mintha kész vakolat lenne rajta. A technikán múlik az egész. Tudni kell,hogy mit kell az arcodon kiemelned és hogyan.

2015. márc. 22. 08:40
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

igen.

Azért mert szeretem kiemelni még jobban azt ami rajtam a legszebb, a szemeimet. Szem a lélek tükre.

És fontos számomra az is hogy szabályos legyen, egyforma legyen, tökéletes legyen és tartós!

A számra is figyelek, jobban mint régen, mindenre nyitott vagyok...a számat illetően.

Szemeimnél viszont szemhéjfesték választásnál a lilának az árnyalatait használom. Szempillaspirál, szemhéjtus, szemceruza fekete színű.

31/N

2015. márc. 22. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!