Van köztetek valaki, aki mindennap kirázza az ágyneműt? Ez beteges?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 15:01
1/6 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy kiviszi az udvarra és ott?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen
2013. febr. 18. 15:03
3/6 anonim válasza:
Nagymama mindig kivitte, és kinn is hagyta pár percig szellőzni. Nem is tudott volna anélkül aludni benne. :)
Rajta kívül nem láttam még, de szerintem nincs semmi beteges benne.
4/6 anonim válasza:
hát én nem rázom ki minden nap, de egy 5-10 percre rányitom az ablakot télen, nyáron pedig fél órára kirakom az erkélyre szellőzni, vagy csak 10-15 percre, mikor hogy. Amíg készülődök, vagy a kutyával sétálok, aztán hazajövök és beágyazok. nem beteges, nekem is jó érzést ad, hogy ki van szellőztetve. nem mindig egyébként, van hogy kihagyom néha, nem halok bele, de jó érzés.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 18. 16:22
6/6 anonim válasza:
Én minden nap kiteszem az ágyneműt a levegőre. Allergiás vagyok a háziporatkára, és a hideg vagy a magas UV sugárzás elpusztítja az atkákat. reggel kiteszem, este alvás előtt fél órával behozom, hogy felmelegedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!