Milyen házimunkát csináltál ma? Ti mindennap takarítottok? Mert nekem csak pénteken van időm, egy nagyobb takarításra!
Hogyisne! Én Hetente egyszer alaposabban, hétközben meg ímmel-ámmal! Minden este 6 után érek haza a munkából!
aztán kisorsolom, mi is a fontosabb. Egyik nap vasalás,aztán főzés, porszívózás!
Muszáj vagyok minden nap felmosni, mert a bordó padlólap, amit választottam, nagyon kényes, minden meglátszik rajta. Van két kutyám, akik ki-be járnak, a tappancsnyom pedig jól látszik és zavar. Este és reggel is általában felmosok.
Amit még minden nap el kell végezni, az a mosogatás.
A többi dolog nekem is ráér egy héten egyszer.
ma semmit
szó szerint
reggel 5kor jöttem el melozni,este fél8ra érek haza,nincs az az isten,hogy bármit csináljak,holnap is 4kor kelek,majd hétvégén összerámolok
ketten vagyunk párommal,nem csinálunk kupit,igy nemkell gyakran takaritani se:D
22/L
Kénytelen vagyok sajna mindennap takarítani,4ember és egy kutya után.Magamat nem számoltam bele.A rend nálunk 30 percig tart.Az 5 emberből 3 munkanélküli rengeteg szabadidővel de mindent én csinálok.Hogy mit takar a minden?
Minden nap:söprés,wc-fürdő takarítás,mosogatás,portörlés,felmosás és a szobák is.Ha egyszer kimaradna valami csatatér lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!