Ha csak fél órád van a takarításra, hogyan osztod be az időt és mire?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 14:08
1/10 anonim válasza:
Nem szoktam SOS takarítani, napi rutinom és feladatlistám van. De hidd el fél órába rengeteg minden belefér, ennyi idő alatt a kritikus helyeken össze lehet rámolni, elpakolni a ruhákat, elindítani egy mosást, elmosogatni, felsöpörni, felmosni, sőt még a csapok/mosdó/kád letörlésére is marad idő.
2/10 anonim válasza:
bedobálom a mosnivalót a szennyesbe (párna mögé) kisúrolom a kagylót, letörlöm a tükröt (ez tűnik fel) bedobom a mosatlant a mosogatóba, letörlöm a tűzhelyet, felmosok. Virág, terítő.Illat.
3/10 anonim válasza:
Hú én utálok sietni. A fél órából mondjuk 10 perc cigi+ kávé, hogy rákészüljek:) A maradék 20-ban attól függ, mi látványos. Ha el kell pakolni a közös helységekből, akkor azt csinálom, ha mosogatni kell, azt. Albérletben lakom, 3 fiúval, rengeteg kosz szokott lenni, már nem is foglalkoztat úgy, mint régen. Így hal meg a rendmánia szép lassan..:)
4/10 anonim válasza:
Velem ilyesmi ritkán fordul elő, mert napi rutin szerint takarítok, de ha mégis így alakul, akkor van 2 kacatos fiók, oda bedobálok mindent, gyors porszívózás, felmosás, ruhát lábbal belenyomkodom a szennyesbe, és a nagyobb felületeken végig szaladok Clinnel. :D Felmosószertől, Clintől illat lesz és tisztaság feeling. :D
5/10 anonim válasza:
Fuh...Annyi idő alatt csak rákészülök és végiggondolom :)
Amúgy csak a gyerekek után kell pakolnom, mert ha eszünk, rögtön elmossuk és amit előveszünk rögtön visszatesszük a helyére...stb De 3 gyerek mellett van mit...:)
6/10 anonim válasza:
Félóra alatt azt csinálom csak meg, amit muszáj. Nem szeretek kapkodni.
Az, hogy mi a leggázabb épp, változó.
7/10 anonim válasza:
Ha nem sos, tehát nincs kupi és nem is jönnek bendégek, akkor minden nap egy helyen takarítanék, de azért máshol is rendet tartanék. A ruhát rögtön elpakolnám, ha megszáradt, összehajtom, elpakolom azonnal és így tovább...
De ha minden nap megcsinálod amit kell, akár egy fél óra is elég hogy rend legyen mindenhol.
8/10 anonim válasza:
előkapnám a porszívót és közbe rendet tennék én így szoktam
9/10 anonim válasza:
Én a porszívózással kezdeném aztán a maradék időbe beindítanám a mosógépet kiviném a szennyest, és a gyakran látható dolgokat (pl.: bútorokat) letörölgetném.
10/10 anonim válasza:
Én koleszos vagyok és minden héten egyszer van kötelező takarítás. Mivel csütörtökön van ezért nagy szokott lenni a kosz és persze a szobatársak miatt mindig az utolsó pillanatban takarítunk. Múltkor egyedül voltam és fél óra alatt simán rendet tudtam rakni. Először is: portörlés, mosogatás, ruha pakolás, söprés, felmosás. kb ennyi és már rend is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!