Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Talán buta kérdés, de ha van...

Talán buta kérdés, de ha van köztetek olyan, aki olyan panelban él, ahol nincs erkély, válaszolna?

Figyelt kérdés
Új lakásba költözünk, de sajnos erkély nincs... Kérdésem az lenne, hogy hogyan szárítjátok nyáron a ruhákat, odabent a lakásban van vagy három nap míg megszáradnak, nem? Vagy ott is hamar megy? Az erkélyen délelőtt kiteregettem és délután már vasalhattam is. Itt ez kicsit másként lesz.
2012. nov. 28. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szobában szoktam én is teregetni. Nyáron OK (kevesebb, mint 1 nap), télen OK (a radiátor miatt fél-egy nap), csak tavasszal meg ősszel kell legalább 18-24 óra, amikor nincs fűtés de nagyon meleg sincs.

De három nap semmiképp!

2012. nov. 28. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

> odabent a lakásban van vagy három nap míg megszáradnak, nem?

Nálunk egy-másfél nap alatt megszárad minden.

2012. nov. 28. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
A szobában teregetünk. Nyáron és tavasszal minden megszárad 1 nap alatt, télen és ősszel meg úgy másfél - két nap kell nekik. Télen mindig a konvektor elé állítjuk a szárítót, így gyorsabban száradnak a ruhák.
2012. nov. 28. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ablakon kívülre fel lehet szerelni szárítót. Kell kettő "L "alakú rozsdamentes fém amelyiken 5-6 luk van.Ez az ablak két végébe kívülről csavarral felrögzíteni és azon a 5-6 lukakon szárítókötelet kihúzhatsz.

Ha nem érted lerajzolom és feltöltöm.

Nekünk is ilyen volt és még sokan használnak ilyet mifelénk,.

2012. nov. 28. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálunk van erkély, de én is bent szárítom, mert nem akarom, hogy a szomszéd bagófüstje, galambsz#r, sáros virágföld fentről, stb. rámenjen. (Tapasztalat.)

Amúgy 2 napnál több nem kell a száradáshoz. Ha jó a centrifuga, az esti mosásból a zoknik, vékonyabb pólók reggelre szárazak. Farmernek 2-3 nap is kell nálam, de az érthető is.

2012. nov. 28. 12:58
 6/7 anonim válasza:
Mi ezért vettünk szárítógépet..3 gyerek mellett mindenütt ruhák lógtak,most 3 hete vettük,szeretem!!!
2012. nov. 29. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:

ti nemtom milyen panelban éltek, vagy panelban éltek-e egyáltalán, de nálunk 1 éjszaka alatt száraz minden. ugyanis egy panelban távfűtés van. ha nem az, akkor nem panel.

konvektor mellett persze, h 3 nap míg megszáradnak, mert az egy kalap híg fos. soha többet nem élnék gázfűtéses lakásban, távhő foreva'!

2012. nov. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!