Lapáttal gyűjtsd össze a szemetet egy zsákba, aztán dobd ki a lapátot is utána. Aztán valami koszosabb felmosóval, amit amúgy is kidobnál, mosd fel párszor, nincs jobb ötletem. Utána mehet az alaposabb tisztogatás.
2012. ápr. 19. 13:21
3/11 anonim válasza:
és gumikesztyű
2012. ápr. 19. 13:21
4/11 anonim válasza:
Vegyél fel arcmaszkot is (gyógyszertárban pár forintért kapni) mert a felszálló ürülékpor veszélyes a szervezetedre!!!...
2012. ápr. 19. 13:32
5/11 anonim válasza:
Ha tele van pakolva, akkor az ott lévő dolgokat egyenként takarítsd le kívül-belül, és vidd be a lakásba, vagy máshova. Ha bútorok, akkor egy kisseprűvel kezd, aztán nedves rongy. (Ezt lehet apránként, naponta párat eltüntetsz.) Ha kiürült az erkély, akkor jöhet a seprű vagy vasvilla, kosz mennyiségtől függően. Végül felmosórongy, ha linóleum van letéve.
2012. ápr. 19. 14:26
6/11 tetris válasza:
A takarítás alapszabálya: Mindig fentről le, és bentről ki haladunk. Vagyis először az erkély korlátját, falát tisztítsd meg, aztán jöhet a padlója. Ügyelj arra, hogy a madárürüléket ne vidd be a cipőtalppal a szobába, fertőzést okozhat. Ha már sikerült feltakarítani a koszt, egy fertőtlenítés igazán nem ártana. Domesztosszal való felmosásra gondoltam. Jó munkát!
2012. ápr. 19. 15:29
7/11 anonim válasza:
Én meszes vízzel feláztatnám, így legalább nem porol, aztán a nagyját lapáttal eltakarítanám.
De legalább munka közben lesz időd kitalálni, hogy hogyan tudod az ürülék utánpótlását megakadályozni, mert egy idő után kezdheted elölről. Van rá többféle megoldás, de az adott helytől függ, hogy melyik a legjobb. (Háló, elektromos galambriasztó, szöges akadály a leszállóhelyre stb.)
2012. ápr. 19. 16:02
8/11 anonim válasza:
ha letakaritotad az erkélyt akkor domestozod le a falakat és a galambok nem jönnek többet.
2012. ápr. 19. 16:10
9/11 anonim válasza:
ha jól emlékszem 2 éve 5000ft ért jött ki 1 ember aki befujta az erkélyt valami hasonló cuccal mint amit a csotányok ellen használnak. azóta nem jönnek.
2012. ápr. 19. 16:12
10/11 anonim válasza:
Nálam az előszoba ablaka előtt volt egy iszonyú galamb-tanya (vastagon telesz*rva, állandóan kurrogó galambokkal)...
Na, én azt csináltam, hogy tömény sósavat locsoltam a guanóhegyre, ezt néhány napon keresztül csináltam, utána az eső szépen lemosta a maradékot...
Aztán szemeteszsákokból csíkokat vágtam és ezt a zizegő csomót kiakasztottam : ez végképp elriasztotta a galambokat!... 15 éve 1 galamb sem száll a környékre!...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!