Mennyibe kerül egy erkély (kb.3 m3) lejárólapozása?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 22:16
1/9 A kérdező kommentje:
Bocs, m2!!
2011. aug. 8. 22:17
2/9 anonim válasza:
attól függ milyen járólapot veszel. lehet kijössz egy tízesből (esetleg 5-6 a járólap, maradék összeg meg a felrakásához szükséges anyagok), de akár lehet 20 is.
3/9 anonim válasza:
Hát, sok mindentől függ.
Ha nem a legolcsóbb, de olcsóbb kategóriájú járólapot veszel, az mondjuk 2000Ft/m2. Kell egy zsák flex ragasztó. A legolcsóbb is 2000Ft körül van. Kell fugázó, fugakereszt. A szélére, ha olyan, élzáró és/vagy szegély. Ha a régi felületre rá lehet lapozni, akkor tapadóhíd, ha nem, akkor bontani kell. Ha bontani kell, a törmeléket is kell valahova tenni. A legolcsóbb konténer is minimum 10eFt.
Szóval a legjobb esetben is, olcsóbb anyagokat választva csak az anyagköltség egy tízes. Ha úgy csináltatod, a munkadíj legalább mégegyszer annyi. Tehát húszezerből épp hogy kijössz.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
2011. aug. 9. 16:05
5/9 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérdezni, hogy ha most cementlap van, aminek ép a felülete,rá lehet-e lapozni?
2011. aug. 10. 14:16
6/9 Öcsi8282 válasza:
a cement lapra rá lehet lapozni csak megfelelö alapozó kell hozzá ezzel együtt kb.20ropi lesz az egész(anyag+munka)
7/9 anonim válasza:
Igen, rá lehet. Én már csináltam ilyet pont egy éve. Alaposan fölsúroltam és jó minőségű felxragasztóval ragasztottam rá az új lapokat, mindenféle alapozó nélkül. Azóta sincs semmi baja. És így a bontást, törmelékelszállítást legalább megúszod. Így tényleg talán kijön 20-25-ből.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, holnap megyek és megveszem a hozzávalókat.
2011. aug. 11. 14:44
9/9 anonim válasza:
Mi múlt nyáron felújítottuk a fürdőt és az egészre (25 nm csempe) nem volt a csempe 25.000 (pedig zala kerámiás) fugakereszt, csemperagasztó, élvédő és mi csináltuk home made kb. 50.000 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!