Erkély ajtó+ablakok esetében hogy oldjam meg a függöny kérdést?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy ugye az ajtó földig ér,viszont ott van a radiátor is az ablak előtt,a sarok ülőgarnitúra. Tehát nem igazán venné ki,ha végig egyforma hosszú lenne a függöny. Ötletek?2010. máj. 8. 21:43
1/5 anonim válasza:
Az ajtónál egy hosszú függöny, az ablakokon meg akkor,amint az ablak.
De ha ez iyg enm tetszik, akkor van olyan lehetöség is, hogy az ablakokra és az erkélyajtóra is szerelsz bisztrófüggönyt azonos magasságban (pl, 20 cm- re a felsö kerettöl, és az ajtóra még egyet az alsó részen, de nem egészen alul.
Nem tudom, érthetö-e a leirás igy: szóval az ablakokok egy függöny, az ajtón kettö egymás alatt.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Az erkély miatt egyébként is célszerű két darabból álló függönyt feltenni, azaz az erkély elé hosszút, az ablakhoz a radiátor miatt pedig rövid (az ablak aljáig, radiátorig érő) függönyt.
4/5 anonim válasza:
Nekem pontosan igy van, mint Neked. ERkélyajtó, mellette ablak, alatta radiátor, elötte sarokgarnitura. Az erkélyajtón földig, az ablakon radiátorig függöny. Egyébként már gondolkodtam sokat, hogyan lehetne kicsit feldobni, de még nem találtam én sem jobb megoldást.
5/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor varratnom kell...:(
2010. máj. 9. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!