Van még valaki rajtam kívül, aki mindennap felporszívóz a lakásban? Vagy csak én nem bírom elviselni a szöszt és az azt reptető idióta seprűket.
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 13:04
1/6 anonim válasza:
En már paranoja, hogy Jaj koszos a lakás... menj pszihológushoz, vagy csan unatkozol s azértporszívózól
2/6 A kérdező kommentje:
Nem unatkozom két gyerek mellett, egyszerűen nem értem, honnan van ennyi kosz. És mivel másznak, kezük meg a szájukban, nem kéne, hogy pormacskát ebédeljenek. Ezért is porszívózok, mert a söprűt utálom.
2009. okt. 14. 13:20
3/6 anonim válasza:
Vannak olyan otthonok, ahol muszáj. Pl, akiknél madarak, kutyák, macskák satöbbik is élnek, ez az alap. Nálunk is gyakran kell, mivel pici babám van, aki imád a padlón lenni, előfordul, hogy a cumisüveget is oda teszi, aztán újra a szájába... Nincs nálunk fertőtlenítve, de nem szeretném, ha az utca koszát enné uzsonnára. A lakásunk nem túl nagy, és nem lehet elszeparált baba helyet kialakítani. Partvist én is csak olyankor használok, ha vmi lokális probléma lép fel pl a konyhában, vagy az előszobában. Ahol szőnyeg van, ott pedig meg sem kísérlem. Nem vagy mániás ettől még, kivéve, ha mondjuk olyan típus vagy, aki amikor jönnek a vendégek, 10 centivel utánuk már tolod a porszívót. :) A szomszédunkban volt egy ilyen néni, aki ha nem is porszívóval, de egy nedves felmosóval azonnal törölte a padlót, illetve az asztalt is, ha ujjlenyomatos lett... no ez a szint már gáz :D
4/6 anonim válasza:
13:26-os vagyok.. most olvastam a kommentet, látom, hasonló szituban vagyunk, csak te 2 gyerekkel... :)
5/6 anonim válasza:
Nyugi. én is minden áldott nap porszívózok a fiam mellett. Vagy van hogy többször, és még a férjem is. Már hozzászoktál és ez nem baj, ne törődj az irigyekkel. Nem kell porcicát enni a kölyköknek, ráadásul olyan a szőnyegem is a gyerekszobában, hogy egyszer végigmész rajta, és már nem is látszik, hogy porszívózva volt. Ez nekem napi rutin, amint látom másnak meg paranoia. Hát nem vagyunk egyformák....
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem éreztem, hogy ettől paranoiás lennék, csak kíváncsi voltam, van-e így más is. :) És nem tolom a porszívót a vendégek után. :D Naponta egyszer végigsuhanok, és kész. Ki nem állhatom, amikor ott hömbölög a porcica már egy nap után. Én nem is értem, honnan jön. :S
2009. okt. 14. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!