Kb évente 2-3x menzeszkor nagyon lent van a méhnyakszájam, ezért fájdalmas a tampon használata. Dokim javaslatára megpróbálok ilyenkor inkább betétet használni, de ez nagyon nehéz nekem...
Érzem, hogy ott van, ahogy folyik ki belőlem, idegesít ha elcsúszik.. A tudat, hogy ott van.. :S Tegnap szó szerint idegrohamot kaptam már tőle...
5 évig tampont használtam, erre most muszáj vagyok betétet is használni :S
De utálom, ezért használok tampont. A betét olyan, mint egy pelenka, és órákig a saját véredben ülni.
2011. nov. 18. 15:41
2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is undorító.. De mit tehetnék :(
Ilyenkor egyszerűen nem tudok tampont használni... Nem megy feljebb :(
2011. nov. 18. 15:42
3/16 anonim válasza:
Én is utálom a betétet és szinte mindig tampont használok.Ha néha mégis betétet,akkor csakis naturellát!Szerintem az összes közül az a "legkényelmesebb",nagyon vékony és nem ilyen sz*r műanyag borítás van rajta.Ez az egyetlen betét,amit képes vagyok elviselni.Ajánlom,hogy próbáld ki,hátha neked is jobban bejön,mint a többi betét.Mondjuk én mindezek elleneére szinte mindig tampont használok,de mivel neked időnként muszály betétre váltanod,ezt a fajtát tudom ajánlani.
2011. nov. 18. 15:47
4/16 anonim válasza:
én meg a tampont utálom, egy az h hiába veszek be görcsoldót, a tampontól újra görcsölök, és az elviselhetetlen. a másik pedig az, valószínüleg nem hiszitek majd el, de érzem a kihúzószálat, és ha leülök vagy vmi hevesebb mozdulatnál magát a tampont is. a betét nekem nagyon kényelmes, a normálisabb fajta beszívja a nedvességet és nem tocsogsz benne, egyáltalán nem pelenka-érzetű. és higénikusabb szerintem, mivel nem kell "nyúlkálnod" saját magadban, kisebb a fertőzésveszély.
2011. nov. 18. 15:56
5/16 bánomisén válasza:
Nem utálom sem a betétet, sem a tampont, mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Attól teszem függővé, hogy melyiket használom, hogy mennyi ideig nem tudok majd előreláthatóan cserélni.
2011. nov. 18. 15:58
6/16 A kérdező kommentje:
A kihúzószál engem is idegesített eleinte, és ugyanazt éreztem, mint te. De ezt nagyon egyszerű orvosolni.. Csak tűrd be a szálat a kisajkak közé, és meg van oldva :)
2011. nov. 18. 16:00
7/16 anonim válasza:
szia!
El sem tudom képzelni, hogy tampont használjak. Kétszer próbáltam, hát elég szörnyű volt, pedig rendesen be tudtam tenni. Minden menzeszkor always super plus betétet használok, 2 csomaggal elmegy minimum. Nálam nincs meg az, hogy "órákig" van alattam a véres betét, mivel nekem nagyon erős a menzeszem, én nagyon gyakran (félóránként) cserélem. Szerintem sokkal tisztább megoldás, mintha bedugnám magam egy dugóval, és a nagy nyálkahártyadarabok meg fennakadnának rajta. (nekem olyan mindig).
2011. nov. 18. 17:59
8/16 anonim válasza:
A tampon nem dugóként, hanem szivacsként funkcionál ;)
2011. nov. 18. 18:01
9/16 anonim válasza:
Hogy ezek a mai divatp*csák már ki se bírják tampon nélkül. Szánalom!! -.-"
2011. nov. 18. 20:02
10/16 anonim válasza:
Sose voltam divatp*csa és sose leszek :D de mégis tampont használok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!