Kb évente 2-3x menzeszkor nagyon lent van a méhnyakszájam, ezért fájdalmas a tampon használata. Dokim javaslatára megpróbálok ilyenkor inkább betétet használni, de ez nagyon nehéz nekem...
Érzem, hogy ott van, ahogy folyik ki belőlem, idegesít ha elcsúszik.. A tudat, hogy ott van.. :S Tegnap szó szerint idegrohamot kaptam már tőle...
5 évig tampont használtam, erre most muszáj vagyok betétet is használni :S
tisztábbnak érzem magam tőle, nem érzem azt a büdös vér szagot , mert ha betétet használok bizony azt érzem
kellemetlen a nadrágon át is érződik.
bár a tampon hátránya hogy ,azt mondják így nem tud kiürülni a vér a szervezetből mert a tampon útját állja
inkább cserélem fél óránként de akkor is higiénikusabbnak érzem magam tőle,
egyébként OB.-t használok szuper erőset, mert nekem szuper erős a vérzésem és nagyon szeretem !
2011. nov. 18. 22:33
12/16 anonim válasza:
A tampon nem állja útját a vérnek. A tamponba folyik bele a vér, ugyanez történik a betétnél is.
2011. nov. 18. 22:34
13/16 harisnyababee válasza:
Én tamponról álltam át betétre pár évvel ezelőtt, eleinte fura volt megszokni, de kisérletezgettem, kitapasztaltam, h h a legjobb számomra. Én éjszakai Libresse-t használok, és nem spórolok vele. Kellemetlenné válni, fogom, és kicserélem. Sokszor alig van benne néhány csepp, sőt volt már olyan, h semmi nem volt benne, de amint nem érzem, kellően frissnek magam, a lehető leghamarabb cserélek. Így sosem érzem kellemetlenül magam, baleset sem érhet(átázás) mert nem használom ki a betét max kapacitását. Jó, ennek az ára 3-3.5 csomag betét, de nekem ennyit simán megér, hogy ne "elviselni" kelljen a betétet. Szóval én a kettő közül inkább a tampont útálom, de kinek mi, ahogy mondani szokás..:)
2011. nov. 19. 08:53
14/16 anonim válasza:
Nem is azt írtam, hogy a vér akad fenn, hanem a nyálkahártya darabjai. Az pedig elég utálatos tud lenni. A betét sokkal tisztább megoldás. Szerintem.
Még jó, hogy mindenki választhat kedve szerint :)!
2011. nov. 19. 09:59
15/16 anonim válasza:
hát eléggé elviselhetetlen ezért tampon,de éjszakára betét.a betét szerintem is olyan mint egy pelenka.de éjszakára inkább betét,mint hogy a tampon miatt felkeljek éjszaka,mert cserélni kell. ( 6 óránál tovább semmiféleképpen nem szabd bent lennie.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!