Köztetek van olyan kai 500kcal alatt eszik és tartja is hosszútávon, vagy olyan aki nem eszik mindennap?
A lényeg, hogy először a lelked mélyén döntsd el hogy mit akarsz,mert ha nekikezdesz és nem tiszta szívből csinálod,akkor nem fogod tudni végig csinálni.
Viszont ha kűzdesz saját magad ellen is (az éhség ellen,a falánkság ellen..akkor menni fog) Döntsd el magadban hogy te igenis akarod,hogy te igenis le akarsz fogyni.
Először is úgy csináld,hogy
Egy héten át folyamatosan csökkented a kalória beviteled.
1.nap 2000 kcal
2.nap 1500 kcal
3.nap 1000 kcal
4.nap 1000 kcal
5.nap 750 kcal
6. nap 750 kcal
7.nap 500 kcal.
és innestől kezdve két hónapig 500 kcal és 750 kcal között egyél. Közben tornázz is!
minden este 100 felülés,100 lábemelés,100 felülés,nyújtózkodás--> aztán ezt 4x megcsinálni egymás után.. aztán fokozadosan emeled a gyakorlatok számát..
500,750 kcal-ba nagyon sok minden belefér..
változatosan étkezz!
pl reggel: 1 alma vagy 1 narancs és egy bögre tejeskávé..
tízórai: egy joghurt aminek a kcal tartalma max 100.
ebéd: 4 szelet abonett azaz (4x25kcal) + valami sonka/felvágott
uzsonna: valami zöldség.. (répa,paradicsom..) én egy bögre paradicsom levet szoktam inni..
vacsira pedig mondjuk még 1 joghurt..
ez 750 kcal-ba bőven belefér..
de ehetsz nyugodtan salátát is, csirkemellett, párolt zöldséget,halat,extrudált kenyeret.
PÉKÁRU TILOS ! és a cukros üdítők is! a lényeg hogy sok teát igyál,sok vizet.. amikor nem vagy éhes akkor is,hogy telítve érezd magad..
ha nagyon kívánod az édeset csinálj egy teát valami finomat édesítőszerrel,vagy egy abonett szeletett kenj meg lekvárral.. 1et!!!!! nem többet.. aztán igyál gyümölcslevet..
a lényeg hogy bármit ehetsz,csak keveset. :)
én 2 hónap alatt 20 kg-ot adtam le és már eltelt 3 hónap és semmi nem jött vissza.. persze nem zabálok..de simán megsezek naponta 1500-2000 kcal-t és nem jött vissza.
ha van valami kérdésed még írj.! menni fog. :)
ja és megjegyezném a többieknek,hogy NEM VAGYOK ANOREXIÁS ! nem éheztettem magam.. és ráadásul sportolok is.. kézilabda,taposógép,tánc..
57kg vagyok.. és már nem is akarok alá menni nekem ez így tökéletes. :)
Szomorú, hogy egyesek ötleteket osztogatnak másoknak, miközben saját maguk is tanácsokra szorulnának.
A diéta nem egyenlő a koplalással, így egyáltalán nem kell éhezni az alatt sem. Ha ilyen drasztikus mértékben csökkented a kalóriabeviteled, az csak ahhoz fog vezetni, hogy szépen lelassul majd az anyagcseréd, aminek következtében egy deka zsírtól sem fogsz megszabadulni, helyette szépen lebontod az izomzatodat, közben pedig ugyanolyan zsíros maradsz, mint előtte voltál. Persze az átlag ember ilyenekre nem gondol, hisz a mérleg mutatta számok azok, amik meghatározzák a sikerüket. A kérdés az, hogy valójában mit is szeretnél te valójában? Zsírt veszteni, vagy csak testsúlyt csökkenteni. Lehet örülni így az egy hónap 10kg sikereknek, hisz a mérleg 10 kg-al kevesebbet mutat, de ez javarészt nem a zsír leadásából fog történni. A heti maximum 1 kg az, ami elfogadható egy normális fogyási ciklusban. Az ennél nagyobb fogyás már biztosan nem zsírból következik be.
Elég fura, hogy válaszadó leírja, hogy így evett és sportol, mire más válaszadó leírja, hogy aki így eszik, az nem tud sportolni. :D
Napi 600 kcal-os diétát orvosilag ellenőrizve is csináltak, elmúlik tőle a 2. típusú cukkerbetegség. Annyi a káros hatása. :D
Szerintem inkább fogj egy papírt és írd le mit ettél/ittál egy nap. Minden számít! A falat csoki is! Vagy a kenyér vége, igen az az egy-két szem sültkrumpli is amit összecsipegettél napközben.
Ha megvagy a listáddal, nézd meg min lehet változtatni. Értem ez alatt milyen köretet ettél pl. Rizs? Sültkrumpli? Egyél helyette párolt zöldséget!
Reggelire péksüti? Inkább egy gyümölcs, egy joghurt/kefir.
Kellett abba reggeli teába 5 kanál cukor? Ilyenekre gondolok.
Már apró változtatásokkal is óriási eredményeket lehet elérni!
Igyál eleget! Egyél többször és ne késő este! és mozogj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!