Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Köztetek van olyan kai 500kcal...

Köztetek van olyan kai 500kcal alatt eszik és tartja is hosszútávon, vagy olyan aki nem eszik mindennap?

Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 14:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kedves 2.! Ez egyszerűen nem normális. És még terjeszted is. Akkor mond már el nekünk, hogy miért híztál meg előtte, ha te ennyire tökéletes vagy?

500 kcal-tól még egy nagyot fingani sem fogsz tudni, nemhogy iskolába, dolgozni járni, napi dolgokat elvégezni.

2013. márc. 19. 10:22
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

"változatosan étkezz!

pl reggel: 1 alma vagy 1 narancs és egy bögre tejeskávé."

Ez bizony nagyon változatos, és laktató.

2013. márc. 19. 10:24
 13/19 anonim válasza:

Valóban csinálnak 600 kalóriás diétát orvosi felügyelet mellett, kórházban! De azért kórházban és azért orvosi felügyelet mellett, mert kell hozzá! És a 600 kcal mellett adnak hozzá kálium és vitamin tablettákat...mert 600 kcal-val nem tudod bevinni a szervezetnek szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.

Nekem is volt egy őrült nagy fogyásom. Minden nap mértem maga...fél almával, meg 2 szem szilvával el voltam egész nap...és napi 6 km-t futottam. Már bánom. Pedig fél év alatt ledobtam 35 kilót. Azért hagytam abba mert már nem tudtam egy normálisat étkezni gyomorfájás nélkül, refluxom alakult ki, vesekövem lett (ha nem eszel, nem is vagy szomjas). És valóban: a napi futások ellenére is sokat veszítettem izomból. Azt is szépen elégette a szervezetem, kalóriabevitel híján.

Ráadásul- ha nem is rögtön - de szép lassan, kb 3 év alatt, de az egész leadott súly visszajött.

Ha csak egy diétát csinál az ember, majdpedig visszaáll a régi életvitelére, tutti visszajönnek a kilók!

Életmódot kéne váltani, de az az ami csak nagyon keveseknek sikerül.

Anno mikor huszonévesen, el kellett kezdenem vérnyomáscsökkentőket szedni, megkérdeztem a belgyógyászt, hogy ha lefogynék és a súlyt megtartanám, akkor elhagyhatnám a gyógyszereket?

A válasz ez volt: " Nem tudom. Őszintén szólva nem találkoztam még ilyen esettel. Mármint nem olyannal nem találokoztam, aki lefogyott volna. Hanem olyannal aki hosszú távon meg is tartotta volna."

2013. márc. 19. 10:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Én az egészben csak azt nem értem, miért van az, hogy valaki felhízik mint disznó, aztán amikor meglátja magát, akkor nekiáll fogyókúrázni, de auswichi módon. És még büszke is magára, hogy micsoda tálentum.
2013. márc. 19. 11:46
 15/19 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én kb. 15 éve csináltam ezt a "diétát" és valóban meglett az eredménye: kb.2 hónap alatt lefogytam 25 kilót és szerencsém volt, meg is tudtam tartani kb. 20 kiló mínuszt. DE!!! csak azért, mert idő közben rájöttem, mekkora marhaságot is csináltam. Annyira gyenge voltam, hogy állandóan elájultam, s volt, hogy egy hétig folyamatosan fájt a fejem és ez csak ízelítő a negatívumokból...

Rájöttem, hogy csak azzal segíthetek magamon, ha végleg magam mögött hagyom az addigi életmódomat. Kidobálom a vacak kajákat, az üdítőket, cukrokat, stb. helyettük rengeteg zöldséget, gyümölcsöt sovány húst eszem, a kenyeret magam sütöm (lehetőleg nem fehéret...), az olaj, vaj felhasználását a lehetőségekhez mérten csökkentem. Viszont a mértékletességre nagy hangsúlyt helyezek. Szerintem ezek adják az alapot.... és hidd el, működik! Mondom ezt 2 gyerek mellett, a szülések után ismét 60-62 kilósan és 174 centisen. Rájöttem, nem kell csont soványnak lennem ahhoz, hogy boldog legyek. Elég, ha egészséges és "átlagos" vagyok.

Ezzel a szemlélettel és a szokásos vacsora kevés gyümölcsre cserélésével szülés után kb. 10 hónap alatt fogytam le 12 kilót (bár ennyi idősen már egyre jobban ragaszkodnak az emberhez a zsírpárnák).

2013. márc. 20. 16:45
 16/19 anonim válasza:

A hitleri korszakban a munkatáborban a zsidóknak is engedélyeztek napi 1200 kalória bevitelt. Pedig, mint tudjuk, ott nem az volt a cél, hogy, minél tovább és egészségesen éljenek, sőt! Pont annyira volt elég nekik ez a mennyiség, hogy addig élve kitartsanak, amíg nem jön a következő vonat "szállítmány"...

Bocsánat a példáért, de hátha a Kérdező ráeszmél, hogy az 500 kalóriás éheztetés az egyenlő az önkínzással.

2013. márc. 20. 17:59
 17/19 anonim válasza:
500 kcal még a metabolizmus fenntartására sem elég. Hosszú távon nemcsak izmaid, de az agyad is elsorvad (persze, ha ez utóbbiból még maradt)...
2013. ápr. 4. 09:31
 18/19 anonim ***** válasza:

"Hosszú távon nemcsak izmaid, de az agyad is elsorvad "

A kérdezőnek erre a szervére semmi szüksége sincsen.

2013. ápr. 5. 07:47
 19/19 anonim ***** válasza:

"Valóban csinálnak 600 kalóriás diétát orvosi felügyelet mellett, kórházban! De azért kórházban és azért orvosi felügyelet mellett, mert kell hozzá! És a 600 kcal mellett adnak hozzá kálium és vitamin tablettákat...mert 600 kcal-val nem tudod bevinni a szervezetnek szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat."

8 hetes kúra volt, otthonukban, és a résztvevőket arra buzdították, hogy le ne mondjanak szokásos napi fizikai tevékenységükről, valamint minimum 2 liter kalóriamentes lé ivást ajánlottak.

Nyilván volt vitamin, nyomelem, akármi kiegészítés a diétához.

2013. ápr. 16. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!