Ha napi három almát eszek, és rostos üdítőt iszok csak, akkor hosszútávon milyen következményekkel számolhatok?
3 alma? még ezt is sajnalod?
megnéznélek am félévig hogy bírnád..
ne csinálj hülyeséget..
Nem tudom, hogyan tudod megoldani a hiányjelenségeket... Ha valami fontos anyagot nem viszel be, az probléma, bár lehet, hogy fél évig valahogy eltengene a tested, elvégre a legdurvább anorexiások sem halnak meg azonnal. Igazából csodálom a testet, milyen sokáig egyben marad a legrosszabb táplálkozással is.
Az alma tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, de közel sem mindent, amire szükséged van, ami pedig a szénhidrát/fehérje/zsír háromságot illeti, pont azt viszed be, ami a legkevésbé fontos. A testnek szüksége van elegendő fehérjére, az, hogy hetente egyszer beviszed a napi szükséges mennyiség egy töredékét, az nem lesz elég. Gondolom, zsírfóbiás is vagy, ennek problémaköréhez valaki hozzáértőbb ember kellene, én csak most tanulom az alapokat, eddig csak változatosan táplálkoztam és elég jól megvoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!