Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gimibe milyen hétköznapi, egy...

Gimibe milyen hétköznapi, egy full kezdő számára is elkészíthető sminket?

Figyelt kérdés
olyan kéne ami egyszerű,nem kihívó és én naggyonnaggyon ritkán sminkelek úgyhogy egyszerű legyen...

2015. máj. 16. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Youtubeon rengeteg natur sminkes videó van fent.

[link]

2015. máj. 16. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
2015. máj. 16. 15:20
 3/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönööööööööm :)
2015. máj. 16. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Szívesen:)
2015. máj. 16. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

alul kihúzott szem szemcerkával: már kezd lecsengeni, de vannak,akik még mindig így sminkelnek, ha jól áll, nem lehet mellélőni vele, és ezt a legegyszerűbb megcsinálni.

vagy szemhéjtussal kihúzott szem fölül: viszonylag ezt sem nehéz megtanulni.

2015. máj. 16. 17:06
 6/8 A kérdező kommentje:
drágák vagytook <3
2015. máj. 16. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyanezeket ajánlom nem tudom hogy linkelték-e már Breakfastatfruht ha nem akkor keress rá youtube-on (ő amúgy Magyar) még Follow Anna akit imádok ja ás ki sem hagyhatnám Móni Szépségvilágát :) nekik vannak hétköznapi sminkes videói. De ha kíváncsi vagy akkor én ezeket használom:

BB krém (ha nem annyira vagyok kipattogzódva akkor csak korrektor)púdert nem szoktam annyira használni:) és spirál.Ha neked nem engedik a feketét akkor vannak barna és átlátszó fajták is :) ha pedig nagyon ki akarsz tenni magadért akkor szájfény vagy nagyon visszafogott rúzs :) remélem segítettem!:)

2015. máj. 17. 13:00
 8/8 A kérdező kommentje:
segítettél drága vagy:) :* <3
2015. máj. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!