Lanyok! Ti mennyit keszulodtok reggelente?
Kb. háromnegyed órát.
Bekapcsolom a kávéfőzőt, amíg az lefő, adok a macskának enni-inni, előveszem azt a göncöt, amit fel akarok venni, elmegyek WC-re. Megiszom a kávét, aztán megyek fogat, arcot, hónaljat mosni. Bekenem magam a dezodorral, lekrémezem és lenapvédőzöm az arcom. Ezután teszek egy kis korrektort a szemem alá, majd bepacsmagolom az arcom kukoricakeményítővel (ez a púderem :D). Megfésülködöm, felveszem a felsőmet, lepucolom a szemüvegem. Kiöblítem a kádat meg a mosdót. A cicának odaadom a reggeli nasiját néhány jutalomfalat alakjában, majd elmosogatom a kávés poharamat, kanalamat meg a kiöntőt és bekészítem a másnap reggeli kávét.
Végül felveszem a nadrágomat/szoknyámat meg a cipőmet és lekrémezem a kezem.
Èn kb. 15 perc alatt készülök el: felkelek, arcot mosok, öltözés, fésülködés és ennyi. Ezután szoktam teázni, ami még 15 perc.
Sosem tudtam, hogy mit lehet egy óránál tovább készülõdni.. Èn csak egy órát készülök, ha valami alkalom van, de akkor is csak azért, mert fürdök elõtte és többet bénázok a hajammal.. De biztos én vagyok az "igénytelen".. :P
Kb 20 perc és ezzel szerintem rekordot is döntöttem. 22/L
Mivel nem sminkelek, csak korrektort használok, nem megy el rá másfél óra... Felöltözök, fogmosás, arcmosás, reggeli készítés és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!