Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lanyok! Ti mennyit keszulodtok...

Lanyok! Ti mennyit keszulodtok reggelente?

Figyelt kérdés
En rengeteget keszulok reggelente, akar orakig is... Mindig rokeletes sminket akarok aztan meg ket ora utan se lesz az. Altalaban a tusvonallal megy el egy csomo ido. Foleg ha cicasat csinalok sehogy nem akar egyforma lenni. 17/L
2015. máj. 11. 09:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 45 percig készülődöm reggel.

ebben benne van a mosakodás, öltözködés, reggeli és tízórai készítés, kv-főzés, kv megivása, fésülködés, sminkelés

2015. máj. 11. 10:22
 2/17 anonim ***** válasza:
67%

30 perc, ebben minden benne van, mosakodás, smink, öltözés, kávé, beágyazás.

Mindig csinos és ápolt vagyok.

2015. máj. 11. 10:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Általában 45 perc az óracsörgéstől a lakás bezárásáig. Ebben benne van a mosdás, arcápolás, öltözés, reggeli, fogmosás, smink. Arcápolás tisztításból és egy könnyű nappali krémből áll. Smink általában BB krém, arcpír, szemhéjtus vagy szemhéjárnyaló (nappalra nem szoktam mindkettőt), spirál és szemöldökspirál. Szájra színezett hidratáló vagy natúr rúzs.
2015. máj. 11. 10:33
 4/17 hmmm, ki lehetek? válasza:
A sminkelés nekem 10 perc, ha bénázom 20 is lehet, az öltözés (ha este kikészítem a ruhám) 3 perc, reggelit mindenkinek én csinálok meg 10 órait is ez olyan 30p és mondjuk még meg is reggelizek, ez összesen 1 óra akkor. Ja hajvasalás, az még 10 p. Fogmosás még 3 és így össze is jön a 73 perc. De kb olyan 75 perccel indulás előtt kelek, ha kocsival visznek.
2015. máj. 11. 10:52
 5/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy sietek-e, vagy nem.

Plusz, nagyon-nagyon rossz kelő vagyok, minimum 10-15 perc, mire felébredek, előtte egyszerűen nem vagyok magamnál.

Amúgy kb. 1 óra a készülődés. Tusolás, smink, öltözködés, kávé, plusz ugye a reggeli nyomorgásom amíg kiszedem magam az ágyból.

2015. máj. 11. 11:55
 6/17 anonim ***** válasza:
43%

60 perc.

Ebből 55 kávé + macska

5 perc minden más.

Egy rocker lány \m/

2015. máj. 11. 12:32
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
Amikor hétköznap van és suliba megyek, akkor kell 1 óra. Ha kifestem magam reggel, akkor a végén mindig kapkodnom kell. Ha a barátom átjön, vagy vele találkozok, akkor minimum 2 óra kell vagy több, hogy kész legyek. Viszont ha elaludtam, és késésben vagyok a suliból, akkor 20 perc alatt is kész tudok lenni.
2015. máj. 11. 12:52
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Hogy te mit csinálsz 2 óráig én bele sem merek gondolni:D 10 perc elég felrakni egy full arcos sminket, arcmosással, hidratálással, primer, alapozó, korrektor, púder, szemhéjalapozó, szemhéjpúderek, szemcerka vagy tus, spirál, pirosító, rúzs. Ezeket használom szinte minden reggel, és 10 perc alatt kész. Utána még van 20 percem minden másra, frizura, öltözés, macskaetetés.
2015. máj. 11. 12:57
 9/17 anonim ***** válasza:

Ha szükségem van az alvásra, akkor kb. 30 perc, és ebben benne van egy minimál smink (ha csúnya a bőröm, akkor alapozó, púder, korrektor, szempillaspirál, vmi az ajkaimra), körömlakkozás, ha kell, reggeli arcápolási rutin (arclemosó-tonik-krém), szemöldök szőrtelenítése, fogmosás, reggeli, öltözködés, táskába pakolás.

Plusz 1-2 perc, ha tust vagy szemhéjfestéket, ill. pirosítót teszek. A tussal régebben én is szórakoztam, de rájöttem, érdemes inkább este gyakorolni. Amúgy az NYC tusának az ecsete a legjobb cicás szem készítése szempontjából, mert nagyon precízen lehet vele húzni.

Amúgy meg, ha ez ennyire baj neked, akkor talán nem kellene cicásra csinálnod reggel, nem dől össze a világ, ha nem lesz úgy kihúzva :).

2015. máj. 11. 13:59
 10/17 anonim ***** válasza:
tusolás,hajmosás,szárítás,közben kávé,cigi,smink,ruhakiválasztás...cirka 1-1,5óra
2015. máj. 11. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!