Lanyok! Ti mennyit keszulodtok reggelente?
Kb. 45 percig készülődöm reggel.
ebben benne van a mosakodás, öltözködés, reggeli és tízórai készítés, kv-főzés, kv megivása, fésülködés, sminkelés
30 perc, ebben minden benne van, mosakodás, smink, öltözés, kávé, beágyazás.
Mindig csinos és ápolt vagyok.
Attól függ, hogy sietek-e, vagy nem.
Plusz, nagyon-nagyon rossz kelő vagyok, minimum 10-15 perc, mire felébredek, előtte egyszerűen nem vagyok magamnál.
Amúgy kb. 1 óra a készülődés. Tusolás, smink, öltözködés, kávé, plusz ugye a reggeli nyomorgásom amíg kiszedem magam az ágyból.
60 perc.
Ebből 55 kávé + macska
5 perc minden más.
Egy rocker lány \m/
Ha szükségem van az alvásra, akkor kb. 30 perc, és ebben benne van egy minimál smink (ha csúnya a bőröm, akkor alapozó, púder, korrektor, szempillaspirál, vmi az ajkaimra), körömlakkozás, ha kell, reggeli arcápolási rutin (arclemosó-tonik-krém), szemöldök szőrtelenítése, fogmosás, reggeli, öltözködés, táskába pakolás.
Plusz 1-2 perc, ha tust vagy szemhéjfestéket, ill. pirosítót teszek. A tussal régebben én is szórakoztam, de rájöttem, érdemes inkább este gyakorolni. Amúgy az NYC tusának az ecsete a legjobb cicás szem készítése szempontjából, mert nagyon precízen lehet vele húzni.
Amúgy meg, ha ez ennyire baj neked, akkor talán nem kellene cicásra csinálnod reggel, nem dől össze a világ, ha nem lesz úgy kihúzva :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!