Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha túl gyorsan tágítom a...

Ha túl gyorsan tágítom a fülem, mikor szakadhat el?

Figyelt kérdés
kb egy-két hónapja kezdtem, és most 10mmnél tartok.
2010. febr. 23. 18:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
az öltözködésem sem nőies. amúgy szerintem nemis fogok nyolcvan évig élni ;))
2010. febr. 24. 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan nektek nem mindegy,hogy fog kinézni x év múlva ? nincs jobb dolgotok ?
2010. febr. 24. 19:36
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
de visszanő, ha kiszeded? =S
2010. febr. 24. 21:52
 14/19 A kérdező kommentje:
vissza.
2010. febr. 25. 08:34
 15/19 anonim válasza:
74%

Szia!

én már válaszoltam, jól le is baxtak miatta, pedig sztem normálisabb volt mint az előttem szólóknak a véleménye.

"Kenegesd Tetran kenőccsel, ha csúnya lesz. Amúgy nekem 16-os volt és simán összement 2 hónap alatt, de tényleg ne várd meg míg elszakad, mert azt csak összevarrni tudják :/"

na ezt felejtsd el! Tetránt 14 éve nem használnak, mivel ha azzal fogod kenegetni akkor bizony csak jobban begyullad és bizony több bajod lesz mint csak úgy, krém nélkül.(Tetran= allergiás panaszokat okozó krém, amivel a gyógyszertár előszeretettel kezeli az embereket)

üdv,

remélem ezt nem pontozzátok le!

2010. febr. 25. 21:20
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

21:20

A Tetran kenőcs gyulladás csökkentő és nem mindenkinél hoz elő allegrigás panaszokat..

Elég sok piercer ismerősöm van és sokan erre szavaznak.

Nekem is használt és semmi bajom nem lett tőle.

2010. febr. 25. 21:27
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, bár úgy néz ki nem próbálom ki, maradok a panthenolnál, nekem jobban bejött, mint akármelyik gyulladáscsökkentő.:))
2010. febr. 26. 13:11
 18/19 anonim válasza:

21:20-es vagyok

Igazad van a kenőccsel amit használsz, az tényleg jó.

27-es nek :

Bár lehet, hogy nem hozott elő még allergiás tüneteket, az emberek több mint 90%-nál előhoz, akármennyire nem hiszed el, ez a legolcsóbb azért használják a piercingesek.

Másrészt az orvosok leordítják az ember fejét még akkor is ha csak használod és nem lett tőle bajod, vajon miért?

...

2010. febr. 26. 15:48
 19/19 A kérdező kommentje:
na kéész, megrepedt egy picit a fülem :SS
2010. febr. 27. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!