Mivel lehet fület tágítani?
először fültisztító pálca volt benne a pamacsos része nélkül (1 napig) majd most 3 napja tollbetét van benne.
a nyalóka pálca még nem megy bele:/ mivel tudnám folytatni a tágítást? (a fülemet mindennap fertőtlenítem és krémezem.)14/l
Istenem, az ilyen emberek miért kezdenek testmódosításba, könyörgöm?!
Vegyél tisztességes ékszert a boltban, akár csigát, amivel tudsz haladni! Ne ilyen szarokat dugdoss a füledbe, ki tudja, melyiktől fog lerohadni a fél füled! Nem véletlenül készítik a fültágítókat szilikonból vagy nemesacélból. Ha már elkezded tágítani, ne az ékszeren spórolj!
Nyalóka pálca meg tollbetét, az eszem megáll...
Válaszolók valakinek nincs pénze elmenni ilyen boltokba és 1000 forintokért megvenni különféle tágító cuccokat.
Valószínűleg a kérdező még nem felnőtt hogy keresete legyen így csak a szülei pénzén tudná megoldani és lehet hogy nincsenek pont abba a helyzetbe hogy csak ki szórják a pénzt mert fontosabb dolgokra kell költeniük.
Kedves válaszoló én úgy kezdtem hogy fültisztító pálca utána tollbetét utána pedig ecsetekkel tágítottam.Fokozatosan cserélgettem mindig 1-2 mm eltérésekkel.Én még az általános iskolás ecseteket használtam erre a célra.Utána pedig filctoll kupakokkal tágítottam.
1.ha neked nem tetszik ez van, nekem igen.
2-3. Azért rakok ilyen "hülyeségeket" a fülembe mert a szilikont már megvettem, de ahhoz valamivel fel kell húzni. A nem fogom szüleim pénzét szettekre dobálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!