Hány éves kortól lehet tágítani a fület?
Már ha a szüleid engedik...
Ha van eszük, akkor nem fogják.
Szia.
Nem kortól függ.
Arra vigyázz hogy ne ékszerésznél szúrasd, hanem valaki olyannal aki meg tudja neked csinálni, olyan tűvel amit a gyógyszertárba veszel sterilen. Erre nagyon vigyázz.
Másrészt nagyon vigyázz mekkora lesz, és milyen időközönként tágítód (erre bármi féle műanyag jó lesz, csak fokozatosan, vagy veszed a tágítókat 2 k huf-okért.)
Aztán az sem mindegy hogy mekkora lesz, meg hogy mennyire bírja a füled és hogy mennyire vigyázol rá hogy véletlenül se akadjon bele semmibe.
Nekem 10 mm-nél nem vagyok nagyobb, azóta nincs.
Haveromnak 40 mm-nél 42re elszakadt a cimpája, hát nem volt szép látvány, és élmény a kórházban nézni hogy fertőtlenítik és ragasztják be.
Később össze kellett varratnia, komoly 40 ezer forintért mert ács álványozó szakmában nem túl szerencsés olyan füllel járkálni.
Sok munka helyen nem fogják szeretni, mind munkavédelem, mind esztétikai szempontól, szóval gondold át hogy is akarod. :)
Köszönöm a válaszokat!
Én cukrásznak készülök, de még bőven van időm átgondolni...
lány ismerősöm 12 éves korától kezdett bele, most 19 éves :)
Azért nincs korhoz kötve, mert otthon is megcsinálható ha szimmetrikusan van szúrva a cimpádon a lyuk
21/F
*Nekem 10 mm-nél nem volt nagyobb, azóta nincs.
Itt a koromat is bele akartam írni bármi féle felvezetés nélkül. 17 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!