Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éves kortól lehet alapozó...

Hány éves kortól lehet alapozót és korrektort használni?

Figyelt kérdés

Sok helyen azt olvastam, hogy ha fiatalon kezdik el a lányok használni, akkor sokkal hamarabb öregszik a bőrük, hamarabb ráncosodnak.

Hány évesen lehet elkezdeni ezeket?

15/L

2013. júl. 16. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
én soha nem kezdtem el, és szerintem teljesen felesleges, hacsak valakinek nem extrém módon gáz a bőre
2013. júl. 16. 10:52
 2/7 fcsenike ***** válasza:
Ha valaki ad magára, akkor igen is kell az alapozó és a korrektor is. De persze nagyon kevesen tudnak sminkelni. Ha jó alapozót választasz, akkor nem okoz semmilyen kellemetlenséget sőt az alapozó fizikai fényvédő! Csak okosan kell, mint minden mást! Ja és előtte ne felejtsd el hidratálni a bőröd és esténként szépen lemosni :)
2013. júl. 16. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még csak korrektort használj, a pattanásokra, és a bőrhibáidra, alapozót semmiképp, mert akkor nem lélegzik a bőröd.
2013. júl. 16. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
3. nak igaza van korrektort használj esetleg egy kis púdert de alapozót ne.
2013. júl. 16. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen használtam először.
2013. júl. 16. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:

A sminkszerek nem öregítik a bőrt. Ez egy hatalmas tévhit. A ráncosodás nem ettől függ.

Viszont a legtöbb fiatalnak olyan a bőre, hogy felesleges rá az alapozó meg a korrektor.

Ha nagyon pattanásos, heges, pigmentfoltos, kipirosodásra hajlamos stb, egyszóval problémás a bőröd, akkor nyugodtan használhatsz.

Én azonban inkább a korrektor + BB krém kombót ajánlanám, mert természetesebb a hatása és jobban ápol.

Egy sminkes

2013. júl. 17. 08:52
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!:)
2013. júl. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!