Kinek milyen tapasztalatai vannak a fültágítóról? A fiam kezdte el tágítani a fülét, és egyszerűen nem tudom róla lebeszélni. Nagyon rondának tartom, de hiába. Félek, hogy egészségi hátránya lehet, vagy esztétikailag lesz ronda ha majd megúnja.
Persze, ha túl nagyra tágítja, az már soha nem megy magától össze.
DE mi az, hogy nem tudod lebeszélni? Megtiltani sem?
Join the club! :D
Én megtiltottam neki, hogy elkezdje tágítani, de a tudtom nélkül kifúratta valahol, és mikor hazajött, már benne volt az az izé. Kb minden nap elmondtam neki, hogy ultragáz, jövőbeli meló kérdés, nem a stílusa, ha egyedi akar lenni, ez nem a járható út, mert mindenkinek van...stb dumákat.
Kb két hétre rá elment a mamához, ott anyám dettó ugyan ezeket közölte vele. De senki nem mondta, hogy szedje ki.
aztán azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet van bent a fülében az az izé.. két hete egyáltalán nem hordja :D Lecsengett a dili.
Ja, és be is gyulladt neki. Kérdezte, mit tegyen rá. mondtam, hogy semmit, tűrje a hülyesége gyümölcsét.
Ennyi borzalmas aaaa... -.- tiltás?! Igen tiltás ha nem ért a szóból
3-as válaszoló minden tiszteletem :D
Az én fiam már 18 éves. Mit tiltsak meg neki? Egyébként is ha tiltok valamit, annál érdekesebb a dolog. Ész érvekkel jobban lehet hatni rá, csak ez most nem használ, amit megint csak értek én, voltam fiatal. Ilyen korban meg már egyébként is vállalnia kell a döntését. Nem azert irtam ki a kérdést, hogy bíráljuk egymást mint szülõk, minden gyerek más ebbe aztán tök felesleges beleszolni.
Mivel akkupunkturas pontok vannak a fülön, ezért lennék kivancsi az egeszsegi oldalra. Hátha valaki tud errõl. És a tapasztalatok is érdekelnének. Volt akinek szétszakadt a füle. Na az nagyon undorito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!