Kinek milyen tapasztalatai vannak az essence smink termékeiről, illetve ki mit használ ezekből?
Figyelt kérdés
Én körömlakott használok és szájfényt.Nekem ezek beváltak.Külsőre igazán megnyerőek és olcsók is!2009. okt. 26. 16:18
1/13 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem ezt a márkát. Megfizethető!
2/13 anonim válasza:
Szemceruzát használok, (a tekerős fajtát). Imádom a színét, és egész nap tartós. Más terméküket még nem próbáltam.
3/13 anonim válasza:
a körömlakkoknak gyönyörű színük van és olcsóak.
4/13 anonim válasza:
Én is szájfényt és körömlakkot használok essence-ből és nekem bejött, és még olcsó is :)
5/13 anonim válasza:
szempillaspirálom van és sztem jó:D
6/13 anonim válasza:
van spirálom (vizálló, és nem csak a neve szerint!), körömlakkom (szép, és tartós), szemcerkám (nem a tekerős hanem a sima, és szeretem) meg van még szemhéjfestékem is (szintén szeretem) és korrektorom is ami sajna most fogyott ki :( egyszóval, nagyon meg vagyok vele elégedve! :D
7/13 anonim válasza:
Van lakkom, bronzosító púderem, rúzs, szájfény és még sok minden, ami essence, meg is vagyok elégedve mindegyikkel. Viszont a krémjeiken érezni, hogy nem egy nagy kaliberű márka. Sarokpuhító krémem és pattanás leszárító krémem van, de azok sajnos egyáltalán nem váltak be. :( De a dekorkozmetikumait tényleg csak dicsérni tudom!
8/13 anonim válasza:
A fekete automata szemceruzájuk verhetetlen. (nem kenődik, szép erős fekete nem ilyen kékes, és olcsó)
essence no limits spirál is jó (kb 600 Ft, és teljesen jó)
off: ettől sokat vártam, nem nagy cucc: maybelline sárga tubusos spirálja [link]
9/13 anonim válasza:
Nekem csak szempillaspirálom van,de nagyon jó,tartós,nem tűnik el a nap folyamán(mint sok más amit próbáltam már),viszont sminklemosóval könnyen lejön.
Barátnőmnek szájfény van,az is szép és azt mondja tartós:)
Én azért szeretem ezt a márkát,mert tartós,szép és MEGFIZETHETŐ:)
14,5/L
10/13 anonim válasza:
nekem szempillaspirálom és alapozóm van.Nagyon bejött mindkettő,tuti,hogyha elfogy ugyanilyet veszek,mert ez jó és megfizethető is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!