Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai vannak az essence smink termékeiről, illetve ki mit használ ezekből?

Figyelt kérdés
Én körömlakott használok és szájfényt.Nekem ezek beváltak.Külsőre igazán megnyerőek és olcsók is!
2009. okt. 26. 16:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem ezt a márkát. Megfizethető!
2009. okt. 26. 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szemceruzát használok, (a tekerős fajtát). Imádom a színét, és egész nap tartós. Más terméküket még nem próbáltam.
2009. okt. 26. 17:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
a körömlakkoknak gyönyörű színük van és olcsóak.
2009. okt. 26. 17:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szájfényt és körömlakkot használok essence-ből és nekem bejött, és még olcsó is :)
2009. okt. 26. 17:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
szempillaspirálom van és sztem jó:D
2009. okt. 26. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
van spirálom (vizálló, és nem csak a neve szerint!), körömlakkom (szép, és tartós), szemcerkám (nem a tekerős hanem a sima, és szeretem) meg van még szemhéjfestékem is (szintén szeretem) és korrektorom is ami sajna most fogyott ki :( egyszóval, nagyon meg vagyok vele elégedve! :D
2009. okt. 26. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Van lakkom, bronzosító púderem, rúzs, szájfény és még sok minden, ami essence, meg is vagyok elégedve mindegyikkel. Viszont a krémjeiken érezni, hogy nem egy nagy kaliberű márka. Sarokpuhító krémem és pattanás leszárító krémem van, de azok sajnos egyáltalán nem váltak be. :( De a dekorkozmetikumait tényleg csak dicsérni tudom!
2009. okt. 26. 20:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A fekete automata szemceruzájuk verhetetlen. (nem kenődik, szép erős fekete nem ilyen kékes, és olcsó)

essence no limits spirál is jó (kb 600 Ft, és teljesen jó)

off: ettől sokat vártam, nem nagy cucc: maybelline sárga tubusos spirálja [link]

2009. okt. 26. 23:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak szempillaspirálom van,de nagyon jó,tartós,nem tűnik el a nap folyamán(mint sok más amit próbáltam már),viszont sminklemosóval könnyen lejön.

Barátnőmnek szájfény van,az is szép és azt mondja tartós:)

Én azért szeretem ezt a márkát,mert tartós,szép és MEGFIZETHETŐ:)

14,5/L

2009. okt. 27. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem szempillaspirálom és alapozóm van.Nagyon bejött mindkettő,tuti,hogyha elfogy ugyanilyet veszek,mert ez jó és megfizethető is:)
2009. okt. 27. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!