Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinek milyen tapasztalatai...

Rmonika72 kérdése:

Kinek milyen tapasztalatai vannak a fültágítóról? A fiam kezdte el tágítani a fülét, és egyszerűen nem tudom róla lebeszélni. Nagyon rondának tartom, de hiába. Félek, hogy egészségi hátránya lehet, vagy esztétikailag lesz ronda ha majd megúnja.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 22:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3db fültágítóm van, a jobb fülemben egy 12mm és az mellett egy 8mm, plusz a bal fülemben szintén egy 12mm és mellette számos piercing.

semmi problémám nem lett abból, hogy ennyi "tipli" van a fejemben. akinek tetszik tetszik, akinek meg nem, hát nem érdekel.

én a helyedben hagynám, hadd csinálja, ha megunja kiveszi.

ha 10-12milire tágítja akkor az még nagyjából összehúzódik, ha tovább megy, akkor meg összevarratja (persze az összehúzódás függ attól is, hogy mennyi ideig van a fülében).

akkor szakadhat szét a füle, ha nem megfelelő tempóban csinálja, meg ész nélkül mindenfélét belerak. legtöbbször a szétszakadás általában azért következik be, mert nem egyenletesen lett tágítva a fül (itt persze már nagyobb méretekre kell gondolni, mint 12mm).

ki is fordulhat neki, ez is a nem megfelelő módszerekkel való tágítás eredménye (magyarán: amit otthon talál, kupak, tollbetét,ceruza stb rakja a fülébe, így nem egyenletesen tágul a lyuk).

ha nem megfelelően kezeli le az adott dolgot amit a fülébe kíván tenni, akkor elfertőződhet, de az ritkán szokott előfordulni.

ha normálisan csinálja és ha utána néz a dolgoknak, akkor nem lesz a fülének semmi baja.

2013. ápr. 21. 09:21
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

Aki azt gondolja hogy múló hóbort a fiataloknál, az nagyon nincs tisztában ezzel, nekem 19 évesen lett, és most vagyok 31 éves, nem hiszem hogy valaha megválok tőle ugyanis sose bántam meg, ezt csak akkor lehet megbánni ha nem gondolod át jól, és 2hét után kiveszed, lehet szaladni a sebészetre össze ölteni, akik ilyenek azok Divatolnak, akiknek X éve megvan és mellette akár számos más ékszer, azoknál valószínűleg egy értéket képviselnek

Az akkupunktúrás pontot nem roncsolja, ez csak tévhit nálunk Európai embereknél nincs jelentősége ezeknek, a Thai kultúra része leginkább, de ott is élnek fültágítóval meg fülbevalóval, akkor hogy van ez?

Itthon rosszak a tapasztalataim, Németben, Ausztriában meg senki nem foglalkozik vele, akit érdekel megnézi de semmi több, talán Magyarország ebben is alul marad

31/F

2013. ápr. 21. 11:47
 13/16 walk w1th mee ***** válasza:
Anya megmondtam hogy hagyjál már ezzel......
2013. ápr. 21. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó :D:D:D
2013. ápr. 21. 21:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Akinek már régóta van a fülében, elárulná, hogy milyen munkahelyre vették fel? Mert lehet, hogy Németországban vagy egyéb nyugati helyeken más a hozzáállás, de ott a punk hajú, fültágítós gyerek sem szemetel, vagy összeszedi ha szemetet lát. Nem derogál megigazítani a lerúgott kukát vagy ilyesmi. Itt meg igazából csak a vagánykodás és a "különc vagyok" érzés szabadul el rajtuk, úgyhogy valahogy ennek sem látom kultúráját.
2013. ápr. 22. 08:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre válaszolva, egy cégnél vagyok fuvarozó, annak idején személyesen mentem be jelentkezni, és nem azt nézték hogy festek, hanem milyen a rutinom, tehát nem minden arany ami fénylik, mindig tisztelettudó voltam, és sokan ismerősi körből is tudják hogy belül jó ember vagyok, néha jobb mint az átlag :)

Ezért nem kell lenézni addig egy-egy hozzánk hasonló ember, addig míg nem váltotok pár szót

31/F

2013. ápr. 22. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!