Ha csigával vagy tüskével akarok fület tágítani 5mm-ig azt bele lehet rakni olyan kis lyukba amibe csak a fülbevaló megy bele? (6 Éve hordok fülbevalót)
A fület sima fülbevalólyukkal kezdi mindenki tágítani, viszont egyszerre MAXIMUM 2mm-t tágíthatsz és utána hagynod kell a füledet pihenni mielőtt tovább tágítanád, hogy alkalmazkodjon az új ékszerhez...
Ennél gyorsabb tempónál megesik, hogy a fültágító kifordul (vagyis körülötte a bőr...illetve a furatban a bőr, cagy nem tudom értelmesen leírni)
Köszi, ezt eddig is tudtam nem ezt kérdeztem :D
hanem azt,hogy iken kicsi lyukra lehet-e egyből csigát vagy tüskét használni azért köszi :D
Jaa...félreértettem a kérdést...
Lehet...vannak különböző méretű tüskék, még szettben is lehet olyat vásárolni, több különböző méretű van, amiknek a legvastagabb részük változó...Nekem is volt, 2-6 mm-ig miliméterenként egy-egy szál...
Szerintem tüskével csináld, ne csigával (bár abból is lhet több méretet kapni)...:D
(első voltam)
Mivel nem sikerült értelmesen leírnom még most se:
Ilyet lehet kapni más mintával is természetesen, és fokozatosan tágíthatod majd velük a füledet, nekem sima fekete akrilom volt, de én már eladtam...(megint az elsőxD)
Köszi a válaszokat :)
Konkrétan milyen gumira gondolsz és hogy tegyem rá? :)
amugy tudom hogy hogy néz ki a tüske meg a csiga mert haverom is azzal tagitotta csak nem az elejétől :D
mondjuk mint ami ezen van [link]
bár nem tudom, hogy amúgy lehet-e máshol külön kapni ilyeneket. de ha veszel csigát kérdezd meg tudnak-e adni hozzá. attól függ melyik oldalról, előlről vagy hátulról dugod a füledbe, a rövidebb részére kell felhúzni és nem hagyja majd, hogy a füled kidobja. én nagyon pici hajgumival oldottam meg, de én lány vagyok:D sok sikert hozzá, és csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!