Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért fáj a fülem (fülbevaló)?

Miért fáj a fülem (fülbevaló)?

Figyelt kérdés
1 hónapja kiszúrattam a fülem (második lyuk). A bal oldali nem fáj, de a jobb oldali nagyon. Ennek mi lehet az oka? Gondoltam hogy rossz helyre szúrta...de akkor mit csináljak vele? Vagy el fog múlni ez a fájdalom?
2014. jún. 5. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
kell egy kis idő amíg begyógyul. nekem még pukli is nőtt a szúrás helyén. most már lassan másfél éve van meg és semmi baj vele hosszú ideje már. kenegesd gyulladáscsökkentőkkel(betadin, tetran vagy bármi hasonló). ha nagyon nem bírod megszokni, akkor inkább vedd ki.
2014. jún. 5. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy rossz helyre szúrta, szerintem simán begyulladt, az pedig több éve szúrt lyukakkal is előfordul.

Ne viselj bizsut, hagyd benne az orvosi fémet, vagy aranyat és tartsd tisztán a sebet, borogasd kamillával és kend be betadinnal.

2014. jún. 6. 09:46
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. jún. 11. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!