istenem,de utálom az ilyeneket mint az első válaszoló..mikorra kell megtanulnod? Ha nem az orvosi egyetem mellett vagy BME-sként tanulod igenis sok lehet a 21 tétel,ha elszoktál a tanulástól stb. Viszont ha át akarsz menni a vizsgán nincs más választásod,minthogy megtanulod. Oszd be az idődet ha van mondjuk öt napod még, tanulj mindennap 5-öt az utolsó napon olvasd át az egészet. Gondolj arra,hogy utána vége,és dolgozhatsz,bulizhatsz stb stb. Sok sikert kívánok :)
2015. márc. 26. 11:28
3/8 anonim válasza:
Mert érettségin nem 20 tétel volt minden tárgyra, ó nem. De egyszerre 21, SZÖRNYŰ! :D
2015. márc. 26. 11:29
4/8 A kérdező kommentje:
köszi. hát azért van még időm, mert május 22-én lesz a szóbeli. csak hát félek, mert nekem úgy tűnik, mintha nem akarna meg maradni a fejemben ez a sok minden. :D
te is körmös vagy? neked hogy sikerült megtanulni? :D
2015. márc. 26. 11:31
5/8 anonim válasza:
nem vagyok körmös,bár érdekel a téma :) valószínűleg gyógyszerésznek megyek,most csinálok kiegészítő érettségit :) Én is úgy érzem,hogy nem megy,elszoktam a tanulástól,de menni fog az még nagyon nagyon sok időd van,addigra még ötször átnézed megtanulod és már unni is fogod :D és igen gondolhatsz arra,hogy az érettségit is túlélted :) legyen beosztva az időd ez fontos,én pl. folyton halogatok és az utolsó percre hagyok mindent. Mindennap egy tétel,utána még egyszer mindennap egy tétel,utolsó nap átolvasod :D
2015. márc. 26. 12:09
6/8 anonim válasza:
Igen, megtanultam, mivel úgy gondolom, hogy ha már kiadtam érte nem kevés pénzt, akkor ne csak kegyelemkettessel csússzak át a vizsgán. Folyamatosan kell tanulni, és akkor egyáltalán nem sok.
2015. márc. 26. 12:34
7/8 anonim válasza:
Hát a leendő kuncsaftjaid érdekében remélem megtanulsz mindent, méghozzá alaposan. Nem azért kell tudni, hogy a vizsgán átmenj és esetleg bemákold, a tudás lenne a lényeg.
2015. márc. 26. 18:35
8/8 anonim válasza:
Ha az órákon odafigyeltél és nem a totál 0-ról kell megtanulnod, akkor az a 21 tétel az SEMMI! Ha nezehen fog az agyad, akkor is 3-4 nap alatt munka és háztartás mellett megtanulható.
Én egy fél éves kereskedelmis tanfolyamra jártam munka (heti 4x11 óra) mellett. 3 hónap után volt a pénztárosi vizsga, ami 40 tétel volt, a 6. hónap végén meg az eladói, ami még 36 tétel volt. Mivel órán odafigyeltem, mindkét vizsgára tanulnom kellett 2-2 délutánt és mindkét vizsga 5-ös lett, 90% fölötti eredménnyel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!