Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szóbeli elbeszélgetésen...

Szóbeli elbeszélgetésen kisminkelhetem magam? (részleteklent)

Figyelt kérdés
Gimnáziumba jelentkezem és 2hét múlva megyek szóbelizni,csúnya a bőröm,pattanásos!Nyilván nem egy hatalmas sminkre gondoltam,csak korrektor,alapozó és púder hogy ne csússzon el,meg egy pici szempillaspirál!Ezek még megengedettek,nem fognak rosszabb szemmel nézni rám ha látják hogy smink van rajtam?Mert én nem szeretném ha azt látnák rajtam,hogy 6kiló vakolat van rajtam,de azért a pattanásaimat szeretném eltakarni!

2015. febr. 16. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Pattanásokra korrektor is elég, nem kell több smink ennyi idősen, főleg nem iskolába.
2015. febr. 16. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

....nem mondok semmit.

Alapozó, korrektor, púder teljesen normális, sőt. A szempillaspirál pedig csak szépít:)

2015. febr. 16. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kisminkelheted magad. Nálunk a gimnáziumban nem szólnak az ilyesmiért és szerintem ez a legtöbb középiskolában így van. Nem nagyon foglalkoznak ilyesmivel, legalábbis biztosan nem veszik olyan szigorúan mint általános iskolában. Nyilván egyszerű, letisztult sminkekről beszélek (mint a tiéd is). Tulajdonképpen alig látszik, hogy van rajtad smink, szóval szerintem ebbe nem lehet belekötni.
2015. febr. 17. 16:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszönöm a válaszokat!:)
2015. febr. 17. 18:03
 5/6 anonim válasza:
Szerintem egy kis sz.spirál sosem árt. :-)
2015. febr. 18. 00:38
 6/6 anonim válasza:
Inkább ne
2015. febr. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!