Felvételi! Művészeti Iskolába mennék . Körülbelül miket kérdeznek majd? A felvételi elbeszélgetésen?
Miket kérhetnek?
Kérhetik, hogy vigyél be rajzot. Itt Budapesten van olyan suli, ahol "alkalmassági vizsga" van, és a lényege az, hogy elviszed a kedvenc eszközeidet (ecsetek, ilyen-olyan különleges festék stb.), és festesz a felügyelőknek valami szépet (lehet, hogy a témát is megadják, nem tudom), amit elbírálnak.
Ének-zenei bemutatón kérhetik, hogy tanulj be egy dalt, és szépen énekeld el. Vagy "demófelvételt" kérhetnek (ergó otthon felveszed, amit énekeltél, és beadod nekik). Vagy alapvető ismeretekből is vizsgáztathatnak (hangközök, alapfokú szolfézs zenéből; alapvető festéstechnikák, általános iskolai művészettörténet rajzból)
Ezeket kérhetik, de mondom, iskolafüggő, szóval lehet, hogy az oldalukon fent van, hogy miket kérnek vagy nem tudom. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!