Tőletek miket kérdeztek felvételi elbeszélgetésen?
Akár régen évekkel ezelőtt, vagy most az elmúlt pár napban.
Miket kérdeznek? Ha kérdezik, hogy miért szeretnék odamenni akkor az jó válasznak, hogy megtetszett az iskola és a szak a nyílt napon?
hát nekem nagyon gáz volt. egyik suliban felolvastattak velem egy részletet a légy jó mindhalálig-ból. kérdezték hogy miről olvastam?? én meg szóról szóra elmodntam ugyanazt.. kicst nagyon néztek XDXDXDXD aztán kérdeztek 2 egyszerű fejszámolást pl.: 5000 80%-a =?... meg hogy van e hobbym? első heylen van e megjelölve az iskola ?? stb.
végülis 3. lettem a rangsorban xDXD
a másik suliba apám nevét írták a lapra holott lány vagyok nem s fiu szval duplán gáz és én megsértődtem durcás voltam és kicsit bunkó is igy gondolkodva rajta... ott meg megnézték az ellenőrzőmet látták hogy full 5 ös és kérdezték hogy szeretek e olvasni. modntam hogy rohadtul nem... xD aztán kérdezte a gyerek hogy mi a jobb? a könyv/film. mondom film.... mert az nagyobb hatással van ránk, a zene, a színészi játék,ugyanakkor nem fejleszti a gondolkodó kézsséget stb.... szval néztek rám mint borjú az ujkapura és mondtam hogy szeretek zongorázni akkor még 5 éve csináltam és hú de jó meg minden .. aztán ott 11 dik lettem. végül egyikre se vettek fel mert gimnáziumba mentem amit azóta is bánok mert nem sikerült jó kapcsolatot kialakítanom az osztállyal meg az egész iskola légköre olyan hogy..te kinek a kije vagy?? kb.. szval még 2 hónaap ééés... szívás(érettségi)
wtf?!
válaszoló, te ekkora seggf.j vagy és komolyan gimnazista vagy és idén érettségizel... röhej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!