Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szóbeli nyelvvizsgára mennyire...

Szóbeli nyelvvizsgára mennyire bunkóság bemenni orrkarikával?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy szóbeli vizsgákon nem szoktak ékszerekkel megjelenni, érettségire is a szóbelire ki kellett venni az ékszereket, de nem tudom nyelvvizsgára is ki kell-e?

Valakinek valami ötlet/tapasztalat?

2014. jan. 30. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
ahhoz nagyon kellene tudnod, hogy én így átengedjelek
2014. jan. 30. 17:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazából a kérdés nem arra vonatkozott, hogy kinek mi a véleménye az orr piercingről, hanem arra, hogy illik-e így bemenni...És még csak nem is a vizsgáztató ízlése vagy előítéletessége érdekelne, hanem az, hogy mi az illem ilyenkor.
2014. jan. 30. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nincs senkinek semmilyen köze ahhoz, hogy neked lóg-e az orrodban egy tiszta, higiénikus karika vagy sem. Ha nekem lenne biztos nem agyalnék ezen, az egyéniségem része és kész. De azért, ha megkérdezik a nyelvvizsgán, h miként jött a dolog meg ilyesmik tudj rá az adott nyelven válaszolni :).
2014. jan. 30. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos erősen függ a vizsgáztatótól, de egy profi nem ítél erről, mert semmi köze nincs hozzá, hogy nézel ki. Ha alkalomhoz illően felöltözöl és nem illetlenkedsz, akkor senkinek nem lehet baja egy szép karikával az orrodban. De kicserélheted valamire (nostril esetén egy kis kőre, septumban patkó és befordítod) ha begyógyult. Bár én bakancsban voltam meg virágos ruhában, a hajam meg fel van nyírva és a rövid rész szőke, az elég visszafogott, ötvenes vizsgáztatótól egy rossz pillantást nem kaptam, mert el volt foglalva azzal, hogy a munkáját csinálja. Ahogy láttam, mindenhova jókat írt nekem.
2014. jan. 30. 19:15
 5/7 A kérdező kommentje:

A másik problémám egyébként az, hogy a füleimben összesen 15 ékszer van, és rá akarom növeszteni a hajamat, mert az nekem is rövid...és így mentem a legutolsó nyelvvizsgámra, és azzal nem volt gond (érettségit így nem vállaltam azért, és az meglett...csak nem tudom a látható ékszer mennyire zavarja őket...érettségin ki kellett venni azt tudom...de csinosan felöltözök akkor, és kicserélem egy fekete pont ékszerre...(arra még mindig tudom azt mondani, hogy mitesszer, ha testékszer ellenes).

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. jan. 30. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt orrkarikám, meg vagy 10 fülbevalóm, érettségire is, nyelvvizsgára is bennt hagytam őket. Mindkettő meg lett, jó eredménnyel, senki nem szólt semmit. Fel sem merült bennem, hogy kiszedjem o.0
2014. febr. 1. 00:57
 7/7 A kérdező kommentje:

A mi iskolánk házirendje szörnyen röhejes (volt)...Nem tudtak fegyelmet tartani, ezért a külsőségeket korlátozták csak...olyanok voltunk, mint egy "lufi"...Kívülről szép, belül semmi...Komolyan...a házirendben több korlátozás volt a kinézetre, mint a viselkedésre...:/

Szóval bennem meg az nem merült fel, hogy bent hagyhatom esetleg...(az más téma, hogy év közben meg nem is szóltak érte...ofőt nem érdekelte az egész, a többi tanár meg miért szólna rá más diákjára, úgyse őket fogják összeszidni miatta)

2014. febr. 2. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!