Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminktippeket adtok...

Milyen sminktippeket adtok egy nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
Fekete halásznadrág, harisnyával szerintem, hozzá barna magassarkú és egy sötétkék illetve fekete, csíkos rövidujjú blúz, fekete övvel középen.
2013. máj. 24. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Alapozó, púder, korrektor, szempillaspirál, szájfény.
2013. máj. 24. 17:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Alapozót, púder és korrektort sosem használok, valamint szájfényt sem. Úgy gondolom az első háromtól csak rondább és műbbnek fog tűnni az arcom.
2013. máj. 24. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
akkor legközelebb adj tanácsot magadnak.
2013. máj. 24. 18:00
 4/10 semmi01 válasza:
77%
finom vonallal szemhéjtussal húzd ki, sötétbarna szemceruza alulra és spirál. ha jól bánsz a szemhéjpúderrel, akkor halványan egy kis barnás vagy szürkés (szemszínedtől függ), nagyon kevés barackos pirosító. én így szoktam, ha hivatalosabb az alkalom
2013. máj. 24. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradt a szempillaspirál. Ehhez kellett a segítség?
2013. máj. 24. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is nem régen voltam. Felül kihúztam a szememet (nem cicásra, csak úgy, hogy dúsabbnak tűnjön a szempillám) és nem tust, hanem ceruzát használtam - szerintem szebb. Szempillaspirál, illetve bőrszínű rúzs volt rajtam.

Egyébként szóbeli, vagy írásbeli?

2013. máj. 24. 18:38
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 mind2
2013. máj. 24. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
A ruhát miatt úgyis bukó.
2013. máj. 24. 22:51
 9/10 anonim ***** válasza:
* ruhád
2013. máj. 24. 22:52
 10/10 anonim ***** válasza:

a barna nem megy a feketéhez, ezt jobb ha most tudatosítod :)

halásznadrág? elhiszem, h abból is van elegáns, de inkább szoknya. ha nagyon hideg lesz, akkor hosszú szövetnadrág. a blúz megfelelő.

a sminket ne vidd túlzásba, nem attól függ az értékelés. egy minimális szempillaspirál bőven megteszi. hidd el, h nem kelt jó benyomást, ha úgy nézel ki, mint aki diszkóba indult.

2013. máj. 26. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!