Milyen sminktippeket adtok egy nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
Fekete halásznadrág, harisnyával szerintem, hozzá barna magassarkú és egy sötétkék illetve fekete, csíkos rövidujjú blúz, fekete övvel középen.2013. máj. 24. 17:27
1/10 anonim válasza:
Alapozó, púder, korrektor, szempillaspirál, szájfény.
2/10 A kérdező kommentje:
Alapozót, púder és korrektort sosem használok, valamint szájfényt sem. Úgy gondolom az első háromtól csak rondább és műbbnek fog tűnni az arcom.
2013. máj. 24. 17:37
3/10 anonim válasza:
akkor legközelebb adj tanácsot magadnak.
4/10 semmi01 válasza:
finom vonallal szemhéjtussal húzd ki, sötétbarna szemceruza alulra és spirál. ha jól bánsz a szemhéjpúderrel, akkor halványan egy kis barnás vagy szürkés (szemszínedtől függ), nagyon kevés barackos pirosító. én így szoktam, ha hivatalosabb az alkalom
5/10 anonim válasza:
Akkor maradt a szempillaspirál. Ehhez kellett a segítség?
6/10 anonim válasza:
Én is nem régen voltam. Felül kihúztam a szememet (nem cicásra, csak úgy, hogy dúsabbnak tűnjön a szempillám) és nem tust, hanem ceruzát használtam - szerintem szebb. Szempillaspirál, illetve bőrszínű rúzs volt rajtam.
Egyébként szóbeli, vagy írásbeli?
7/10 A kérdező kommentje:
#6 mind2
2013. máj. 24. 18:40
10/10 anonim válasza:
a barna nem megy a feketéhez, ezt jobb ha most tudatosítod :)
halásznadrág? elhiszem, h abból is van elegáns, de inkább szoknya. ha nagyon hideg lesz, akkor hosszú szövetnadrág. a blúz megfelelő.
a sminket ne vidd túlzásba, nem attól függ az értékelés. egy minimális szempillaspirál bőven megteszi. hidd el, h nem kelt jó benyomást, ha úgy nézel ki, mint aki diszkóba indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!