Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nyelvvizsgára...

Szerintetek nyelvvizsgára miben a legjobb menni? (lent)

Figyelt kérdés
Telcre megyek vasárnap, komplexre, szóval szeretnék szóbelin is kinézni valahogy. Egy picit színesebb vrágos hosszuujjú ruhára gondoltam (vintage féleség a stílusa) meg egy szépen szabott fekete blézerre rá, hogy ne csak virágokkal legyen tele minden. Hordok ruhát hétköznap is, den em vagyok biztos benne, tapasztalatok? :D Ti miben voltatok?

2014. jan. 14. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont jó lesz.
2014. jan. 14. 22:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jó.

Én azt hiszem kicsit elegánsabbra vettem a figurát egy fehér blúzzal. Nyár volt, úgyhogy azt hiszem csak ez volt rajtam, de nem emlékszem hogy szoknyában voltam-e.

2014. jan. 14. 22:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Szoktam suliba is menni szoknyában, szóval ez elég hétköznapi. A virágokban nem voltam biztos (piros és rózsaszín, a ruha alapból szürke) de szerintem az lesz. Hozzá úgyis bakancsot veszek, mert magassarkúban nem érezném magam kényelmesen, persze nem acélbetétes darabot kell eképzelni, ruhákhoz is őt hordom :)
2014. jan. 14. 23:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én farmer, fehér ingbe mentem :D
2014. jan. 14. 23:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem túl vizsgás szerkó.
2014. jan. 15. 08:54
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszi megint!

Utolsó, miért nem tartod annak? Olyanokat hallok, hogy melegítő felsőben meg fariban elmennek. Nem vitatkozni szeretnék, nyilván én tettem fel a kérdést te meg válaszoltál, csak indoklást kérek :)

Ha képet küldenék, lehet jobban tudnátok válaszolni? :D

2014. jan. 15. 13:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert szerintem vizsgára az alul fekete felül fehér a legjobb választás. Oda nem kell bevinni a divatot, bár lehet nem azért tervezted ezt a ruhát. Szerintem akkor is hagyományosabb kéne.

5ös voltam.

2014. jan. 15. 14:51
 8/14 A kérdező kommentje:

Persze teljesen jogos, de fórumokon írták és a tanárom (aki több osztályt is vitt már nyelvvizsgázni sikeresen) mondta, hogy nem kötelező kiskosztümbe vágni magunkat, mert kilenctől kettőig minimum ott leszünk, fél 12-ig meg ülni fogunk. Szóval ezért gondoltam erre, mert elég csinos, de mégis nagyon kényelmes. Az osztálytársaim közül is valaki bordó gatyában, más meg fariban megy.

De köszönöm a válaszod, tök jogos, amit mondasz, szerintem attól maradok ennél, mert a kisszoknyában csak feszengenék :)

2014. jan. 15. 16:14
 9/14 anonim ***** válasza:
En is vasarnap megyek telc komplexre es pont ezen gondolkoztam :D szerintem en lila inget veszek fel belehuzva fekete nadragba es magassarku fekete csizma vaaaagy valami szoknya, nem tudok valasztani, majd szombaton :D
2014. jan. 15. 22:03
 10/14 A kérdező kommentje:
És szerited az enyém jó lesz? Sok sikert egyébként, jól hangzik a szerkód:) Hova mész majd?
2014. jan. 15. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!