Szerintetek nyelvvizsgára miben a legjobb menni? (lent)
Szerintem is jó.
Én azt hiszem kicsit elegánsabbra vettem a figurát egy fehér blúzzal. Nyár volt, úgyhogy azt hiszem csak ez volt rajtam, de nem emlékszem hogy szoknyában voltam-e.
Köszi megint!
Utolsó, miért nem tartod annak? Olyanokat hallok, hogy melegítő felsőben meg fariban elmennek. Nem vitatkozni szeretnék, nyilván én tettem fel a kérdést te meg válaszoltál, csak indoklást kérek :)
Ha képet küldenék, lehet jobban tudnátok válaszolni? :D
Mert szerintem vizsgára az alul fekete felül fehér a legjobb választás. Oda nem kell bevinni a divatot, bár lehet nem azért tervezted ezt a ruhát. Szerintem akkor is hagyományosabb kéne.
5ös voltam.
Persze teljesen jogos, de fórumokon írták és a tanárom (aki több osztályt is vitt már nyelvvizsgázni sikeresen) mondta, hogy nem kötelező kiskosztümbe vágni magunkat, mert kilenctől kettőig minimum ott leszünk, fél 12-ig meg ülni fogunk. Szóval ezért gondoltam erre, mert elég csinos, de mégis nagyon kényelmes. Az osztálytársaim közül is valaki bordó gatyában, más meg fariban megy.
De köszönöm a válaszod, tök jogos, amit mondasz, szerintem attól maradok ennél, mert a kisszoknyában csak feszengenék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!