Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az összes tételt megtanultátok...

Az összes tételt megtanultátok szóbeli érettségire?

Figyelt kérdés
nekem valahogy nem volt időm meg kedvem sem rá így 1-2 tétel kimaradt ti hogy vagytok ezzel?
2011. jún. 19. 17:06
 1/7 anonim válasza:
nekem töriből 1, németből 5 (nagyon rem nem abból húzok), irodalomból 1, nyelvtan is 1 :D jha és infó 2
2011. jún. 19. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
töriből mindent megtanultam, ma fejeztem be. igaz az uccsót csak kb. 2-es, 3-as szintre... irodalomból most kezdek el tanulni, nyelvtanból 9-et nem tudok, bioszból 2-őt..de mind megtanulom
2011. jún. 19. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Kb. mindegyiknek a felét. Törin kívül mindegyikből pont olyat húztam, amit megtanultam.
2011. jún. 19. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
töriből mindet, irodalomból kb. 3/4-t normálisan a többiről csak egy kis fogalmam volt, nyelvtanból a felét se(de olyat húztam amit tanultam), angolra annyit h a témakörök címét elolvastam -tehát semennyit-, infóra meg a 20 tételt elolvastam kétszer
2011. jún. 19. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
én töriből két tételt nem tanultam meg a húszból.. persze hogy az egyiket kihúztam.-.-
2011. jún. 19. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
én mindent megtanultam legalább annyira hogy ne kelljen póttételt húznom.
2011. jún. 19. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző éjjel megtanultam mind a 20 törit, 20 infot.

Irodalombol 18at, nyelvtanból 19-et. (Tudnikell hogy amiket kihagytam, azért volt, mert a 4 év alatt semmit nem tanultam, és ugysem állt össze a kép, ha a tételt bemagolom, utánakeresni nemvolt már időm. )

Töri info angol 5ös lett,

Nos, magyarból elsőkörben kihúztam azt az irodalmat, amiről 2 szót nemtudtam elmondani. Oké. Póttétel. Kihúztam nyelvtanból és irodalomból IS amit nemtudtam... :'DDDD

De csodálatos, milyen rejtett emlékképek előjönnek az anyagból, amikor tudom h mostmár nem a 4-5re hajtok, hanem hogy ne bukjak... -.-"

2011. jún. 20. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!