Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kémiából érettségizők! Nektek...

Kémiából érettségizők! Nektek mennyire volt nehéz felkészülni középszintű kémia érettségire? Mennyi időtök volt rá és hogy sikerült? Minden egyes leckét megtanultátok hozzá? Minden egyes definíciót megtanultatok?

Figyelt kérdés

Ja és van egy kis gondom, nem tudom, hogy a kísérletekre hogyan készüljek fel, mert én emelt biosz mellett angolra jelentkeztem és nem emelt kémiára, mert úgy éreztem nem fontos mennem emelt kémiára, mivel középszintre magam is fel tudok készülni jól, csak a kísérletektől félek már, amiket gondolom emelt kémia órákon mutat be a tanár.

Attól is félek, hogy nem lesz elég időm suli alatt felkészülni a májusira, igazából már csak át kell néznem a leckéket, de ha a májusira mégsem tudok felkészülni, mivel előreláthatólag nem lesz rá elég időm, akkor mikor lenne még lehetőségem vizsgázni? Most megyek 11-be. Úgy tudom, hogy ősszel, nyári szünet után is lehet, de az már máshol lenne és úgy tudom, hogy nem a tanárom lenne a vizsgáztatóm. Ettől eléggé félek, akkor hogyan szerezzem majd meg a tételeket? Elég sz@r a helyzet, mert hatból fogok érettségizni és ezért a kémiát minden képpen előrehozottan szeretném megcsinálni.

2010. aug. 21. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Én csak közép szintű kémiára járok, de egy rakatot kísérleteztünk tavaly. Én úgy tudom, hogy emelt kémia érettséginél nem is kell kísérletezni.
2010. aug. 21. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Emelten is van kísérlet.

Felesleges ennyire pánikolnod,már bocs. Nem egy vki érettségizett 6 tárgyból. Van követelményrendszer azt nézd át.Menj el a tavaszira és ősszel meg max javíthatsz és az se biztos, hogy nem a sulidban fogsz érettségizni, augusztusba ki lesz írva,melyik suliba lehet,tudsz majd mérlegelni. Sok sikert!

2010. aug. 22. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2010. aug. 22. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
én három éve érettségiztem kémiából.volt kísérlet is,nem a mi sulinkban volt az előre hozott érettségi,de a tanárom ott volt.ő adta meg a tételsort is,és érettségi előtt minden kísérletet megcsináltunk ami oda tartozott.mindig hülye voltam kémiából de a végeredmény3-as lettem.Az írásbeli része gyengébb lett a szóbeli majdnem tökéletes.
2012. aug. 23. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!