Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 évesen mindennap sminkelem...

13 évesen mindennap sminkelem magamat. Ez baj?

Figyelt kérdés
Nem kell ilyen nagy sminkre gondolni, csak szempillaspirál és néha korrektor. Szerintem nem vagyok olyan szép smink nélkül viszont ha egy kis szempillaspirál van rajtam, egy csomóan mondják hogy milyen szép vagyok. Csak néhányan nem sminkelik magukat és mégis szépek ezért én mindig olyan rosszul érzem magam.

2015. márc. 22. 13:12
1 2
 11/17 anonim válasza:
9%
de baj!!!! az önbecsüléseddel van a baj! mert ha ugy mennél el smink nélkul el otthonrol hogy azt mondod magadban hogy milyen szép vagyok akkor is szép lennél... korrektor 13 évesen??!! oké de akkor anyázzmajd ha 15évesen tele leszel pattanással :-) szép...
2015. márc. 25. 16:37
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
mekkora egy nyomorék vagy utolsó:D nem is mondok semmit, ekkora idiótáknak fölösleges
2015. márc. 26. 16:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát kössz! Ez nagyon jól esett!!😞 Amúgy korrektort csak a pattanásaim enyhítésére használok, de nem az egész fejemre... És amúgy hiába én úgy érezném h szép vagyok, mások nem úgy gondolják. Az osztalytarsaim ettől amúgy sokkal jobban sminkelik magukat, akkor mindenki nyomorék??
2015. márc. 28. 11:10
 14/17 anonim ***** válasza:
7%
13 évesen smink ? Én 13 vagyok és ha sminkelném magam apám ,anyám kezemet törnék el ÉS JOGOSAN. 13 évesen nem kell smink !
2015. ápr. 5. 17:05
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
hát azért a korrektor+spirál nem is igazán nevezhető sminknek... ha az én lányom 13 évesen csak ennyit használna, örülnék.
2015. ápr. 6. 22:18
 16/17 anonim válasza:
6%
hehe :D megkérdezted hogy baj-e és erre a válaszokat szidod :D aranyom gondolkodj el magadon :D csak megerösítést akartáll hallani... :D röhelyes avgy és kicsinyes.. :D sok sikert a való élethez!!! :D
2015. ápr. 8. 00:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rájöttem hogy igazatok van.Megfogadom mától nem sminkelem magamat.Köszönöm
2015. ápr. 15. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!