Mindennap sminkelem magam, lemosás után mivel ápoljam a bőröm?
minden reggel suli előtt kisminkelem magam aztán van hogy csak este mosom le de van hogy már délután!Megviseli a bőröm...mivel kell ápolni?tisztítani? (Házi módszerek is érdekelnek)
17/L
énis sminkeltem magam gimiben, most 24 vagyok, de a bőröm mégis hibátlan. én a fősulin leszoktam az alapozóról, mertmár az idegeimre ment :D
megvettem szinte minden arcápolási terméket h a bőrömet szebbé tegyem, h nekelljen alapozót hazsnálni, de egyiksem vált be. aztán kipróbáltam azt h heti eccer radírozok, és kamillával gőzölögtetek, majd felrakok egy hidratálót utána éjszakára. na ezaz ami bevált. mostmár szép a bőröm.
ja és én csak sima melegvízzel mosom le a sminkem, és mosom meg minden este az arcom, majd utána hideg vízzel, és irány az áfgy. néha bekenem körömvirág krémmel a homlokom ésaz állam. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!