Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fülpirszingnél el tudnak...

Fülpirszingnél el tudnak találni (negatív hatású) akupunktúrás pontokat?

Figyelt kérdés

Szeretnék fülpirszinget (3at és 4et) de eléggé tartok attól, hogy eltalálnak valami akupunktúrás pontot aztán mittudomén megkopaszodok vagy ilyesmi :D persze, nekem is volt olyan imserősöm, akinek van fülpirszingje, nem is egy, és egyiküknek se lett semmi baja.. csak aggódok.

Szerintetek van értelme annak, hogy előtte elmenjek egy ilyen akupunktúrás emberkéhez, aki bejelöli a helyeket, amik nem ártalmasak?

Előre is kösz

18.L

2010. febr. 12. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg bármilyen pontot/ideget eltalálhatnak. Ezért kell képzett szakemberhez fordulni. Egy Piercer nem lövi a fülbevalót, hanem szúrja és nagy szakértelme van, szemben egy egyszerű ékszerüzlet eladójánál, aki minden tudás nékül "lövöldözi" a fülbevalókat. :D
2010. febr. 12. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Az biztos,hogy a szem egyik pontja a fülcimpán van.Én nem mertem a lányom fülét kifúratni,nehogy valami gond legyen.De lehet én parázom túl.
2010. febr. 12. 17:03
 3/8 Niky emo girl ***** válasza:
100%
nekem 1ik ismerősömnek (kb30éves) ellőttek vmit a fülébee és kb 3-4hónap alatt lefogyott 120 kilórol 60ra és kétóránként ennie kellett kül éhenhalt vona... szal ha porcba v közelébe szuratsz akk jól gondold meg (neki is porcba szurtak)
2010. febr. 14. 11:55
 4/8 A kérdező kommentje:

hmmm mondjuk ez a lefogyásos dolog azért elég jól hangzik :D az a bibi hogy ha lefogyni lehet vele akkor meghízni is... :S

Éppen ezért kérdezem, hogy van-e értelme megkérdezni előtte egy akupunktúrás szakembert?

2010. febr. 14. 15:26
 5/8 Niky emo girl ***** válasza:

utolsó vagyok... nem a fogyás a baj, hanem hogy beleis halhat, és hiába szedte ki 2-3nap után meg hiába forrt be, utánais ugyanugy fogyott

am hízni nembiztos max h ha eszel akk jobban megragad

de ez a fogyás életveszélyes

2010. febr. 14. 18:51
 6/8 A kérdező kommentje:
úú... és aztán mi lett az ismerősöddel? elmúlt a fogyás?
2010. febr. 14. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Én magamnak szurtam piercinget,meg fülbevalót is porcba ,rendesen a "gyári" mellé,meg ott a fülem oldalán abba a kis részbe.

nincs semmi bajom,több mint egy éve megvannak:D

2010. febr. 15. 00:48
 8/8 Niky emo girl ***** válasza:

02-14 18:51 vagyok

a fogyás nem mult el ésmár jóideje nembeszéltek vele de legutóbb aztmonták hogy 1x korházbais került mikor 2-3óráig nemevett :/

2010. ápr. 7. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!