Fülpirszingnél el tudnak találni (negatív hatású) akupunktúrás pontokat?
Szeretnék fülpirszinget (3at és 4et) de eléggé tartok attól, hogy eltalálnak valami akupunktúrás pontot aztán mittudomén megkopaszodok vagy ilyesmi :D persze, nekem is volt olyan imserősöm, akinek van fülpirszingje, nem is egy, és egyiküknek se lett semmi baja.. csak aggódok.
Szerintetek van értelme annak, hogy előtte elmenjek egy ilyen akupunktúrás emberkéhez, aki bejelöli a helyeket, amik nem ártalmasak?
Előre is kösz
18.L
hmmm mondjuk ez a lefogyásos dolog azért elég jól hangzik :D az a bibi hogy ha lefogyni lehet vele akkor meghízni is... :S
Éppen ezért kérdezem, hogy van-e értelme megkérdezni előtte egy akupunktúrás szakembert?
utolsó vagyok... nem a fogyás a baj, hanem hogy beleis halhat, és hiába szedte ki 2-3nap után meg hiába forrt be, utánais ugyanugy fogyott
am hízni nembiztos max h ha eszel akk jobban megragad
de ez a fogyás életveszélyes
Én magamnak szurtam piercinget,meg fülbevalót is porcba ,rendesen a "gyári" mellé,meg ott a fülem oldalán abba a kis részbe.
nincs semmi bajom,több mint egy éve megvannak:D
02-14 18:51 vagyok
a fogyás nem mult el ésmár jóideje nembeszéltek vele de legutóbb aztmonták hogy 1x korházbais került mikor 2-3óráig nemevett :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!