Elméleti kérdés: ha a húszas éveimben ráncos, idős bőrre való arckrémet használnék, annak lenne bármi negatív hatása?
Van ismerősöm,aki 40 elmúlt,de 20éves kora óta rántalanítózik.Nem ráncos a bőre,letagadhat jópár évet.
De ez mellett rengeteg vizet iszik...
Viszont a sok krémezéshez az arc hozzászokik,s nélküle már összeeshet.(anyukámnak bevált anno 1-2 ránctalanító,de ha 2 hét után abbahagyta,szinte összeesett/beesett az arca,és előjöttek a mély ráncok ismét-ördögi kör).
Sajnos nem lehet előre megmondani,hogy mi tesz jót konkrétan a TE bőrödnek.Van akinek a génjeiben van a sok ránc.Rengeteg 30as nőt látok 5 soros homlokránccal, és borzalmas arcbőrrel ...(de 20éveseket is!).
Nekem anyukám családja részéről mindenki állatira ráncos,mamám is papám is azok voltak.Viszont én tini korom óta nem húzom fel a szemöldököm sem,szóval nem ráncolom a homlokom,nem hunyorítok,és nem vigyorgok állandóan teliszájjal:)Ilyen apróságokkal is lehet szerintem segíteni a ráncok kialakítását.Plusz elviek a tiszta vízzel való arcmosás reggel-este ártani nem árthat!
Kell azér néha hidratálni,de nem kellenek méregdrága krémek.Sima garnier,vagy lapostégelyes nívea,jó bőrradír,tonizálás bőven elég.És persze jó minőségű sminkek.A sok szem-szemkörnyéki erős smink pedig nagyon ráncosít...
00:19-hez hozzászólnék, nekem is van 3 soros homlokráncom, de ez már csecsemőkoromban volt :D Csak most már ott van:D
De amúgy máshol sehol sincs ráncom. 30 vagyok.
Köszönöm a válaszokat. :)
Csak kíváncsi voltam, hogy ha mondjuk ideje korán ráparáznék a ráncokra, akkor jobban megakadályoznák-e már ilyen idős koromban azok kialakulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!