Baj, ha éjszakára is nappali hidratáló arckrémet használok? Éjszakai krémet nem is szoktam használni. Jobb lenne bőrömnek, ha éjjelre azt használnék? Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van különbség a kettő között és nem vélelenül találták ki az éjszakai krémet, szóval lehet,hogy mind a kettőt kéne használnom2011. okt. 12. 00:52
1/5 anonim válasza:
30 alatt végülis mindegy.A nappaliba van fényvédő az éjszakaiban több a hatóanyag.Mindenesetre érdemesebb lenne a 2-őt.
2/5 anonim válasza:
Én is nappalit használok éjszakára, kicsit többet kenek fel.
Azon is elgndolkodtam, talán csak marketing a kétféle, azaz így vetetnek meg a nőkkel két dobozzal az egy helyett :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 30 alatt vagyok.
Nem, van azért különbség a kettő között :) épp ezért nem tudom, jól csinálom-e
2011. okt. 12. 20:29
4/5 anonim válasza:
Hát, ha van különbség, akkor viszont biztos hogy oka is van szóval ezesetben éjszakára éjszakait, nappalra nappalit kéne.
5/5 anonim válasza:
Anyám lassan 70 éves, de 25 évet letagadhatna. Ő mondta, hogy télen megfordította, nappalra éjszakait, éjjelre nappalit.
A kinézete engem meggyőzött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!