Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy csináljam meg így szemem?

Hogy csináljam meg így szemem?

Figyelt kérdés

Múltkor buliba mentem, s osztálytársam csinálta meg a sminkem. Nekem tetszett ahogy megcsinálta, mert igazából nem szoktam sminkelni magam, elég fehér bőrű vagyok, s szerintem nem illik nekem az erős smink, csak sajnos én nem értek ehhez a sminkelés dologhoz:S

bocsi a kép elég homályos:S

[link]

2010. febr. 11. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Tényleg elég homályos... :S

De ahogy elnézem, a szemhéjpúder csillogós világos. Óvatosan nagyobb ecsettel oszlasd szét a port a szemeden, ne vidd teljesen a szemöldököd alá. Alul húzd ki a szemed világosabb, barna szemceruzával. A szempillád tövét húzd ki feketével felül, kicsit macskásra (szem becsuk, odateszed a mutatóujjad a külső szemzugodba, és gyengéden meghúzod oldalra - majd a szemceruzával/tussal kicsit kijjebb húzod a vonalat, mint ahogy "végződik" a szemed, ettől majd kicsit felfele fog kunkorodni a vonal, amikor elengeded). Jöhet a szempillaspirál, és kész is vagy :)

Sok sikert!

2010. febr. 11. 00:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálkozok vele:) Ha majd nem sikerül akkor írok:)
2010. febr. 11. 01:34
 3/7 anonim ***** válasza:

miért nem kérdezed meg azt, aki csinálta a sminked? :) szerintem örülne hogy érdeklődsz, és nem tartaná cikinek vagy ilyesmi.

egyébként szerintem valahogy így:

felül kifestette a szemhéjad valamilyen világos, pl rózsaszin csillogós szemhéjpúderrel, egészen a szemöldöködig, ott picit elmaszatolta (én el szoktam), a képen nem látszik hogy a szemhéjad más színű e volt.. ha igen, akkor oda még felvitt valamilyen más szint, összemaszatolta fültisztítóval a két színt, utána a szempilláid tövében, felül tussal húzott egy vonalat, amit cicásan csinált meg, azaz a szemeden kívülre húzta, aztán szempillaspirál, és kész is vagyunk :)

2010. febr. 12. 20:39
 4/7 A kérdező kommentje:
:)köszi neked is. Nem nagyon szeretném megkérdezni tőle:S csak az a baj, hogy én egyáltalán nem értek a sminkeléshez, szóval én kihúzni sem tudom a szemem:S olyan gáz
2010. febr. 12. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:

egy kis gyakorlással minden prímán fog menni, ne aggódj:)

szívesen megcsinálnám a sminked, de gondolom nem nógrád megyei vagy =/

és mindenki az alapoknál kezdni;) neked is menni fog minden nyugi;)

utolsó voltam

2010. febr. 12. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is megcsinálom neked szívesen, ha Szeged könyékén élsz... :)

Tussal a kezeden gyakorolj, mert eleinte nem olyan könnyű vele bánni, de bele lehet jönni. Ami nekem bejött: egy határozott vonallal rajzold meg, ne "szőrözz" vele, mert akkor csak elkened. Legalábbis nálam így volt :)

Sok sikert, majd írd meg, összejött-e :)

2010. febr. 12. 23:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok:) Mindenképpen megírom, hogy siekrült. Péntekre fog kelleni, ha mindne összejön:) Addig szerintem gyakorlok egy kicsit, hogy addigra simán menjen:)
2010. febr. 13. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!