Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Nektek mi jön be jobban?

Fiúk! Nektek mi jön be jobban?

Figyelt kérdés

a) Ha egy lány egyáltalán nem hord sminket.

b) Az alapokat hordja csak (spirál, szemceruza, szájfény)

c) Mindent magára ken napi szinten, és az arca a sok smink miatt nem is látszik, de legalább szép.

Ti melyik típusra figyeltek fel az utcán, kikkel beszélgetnétek szívesebben, ha ismeretlen az illető?

2015. febr. 6. 09:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
1 vagy 2 teljesen jó. a harmadik nem kéne
2015. febr. 6. 09:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A, de szerintem ezzel nem sokan vannak így. 22f
2015. febr. 6. 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Mindegyikre felfigyelek, ha szép.

Attól, hogy valaki nem hord sminket még nem biztos, hogy szép.

Aki meg mindent ken magára (púder, alapozó, szemhéjfesték) az sem biztos, hogy olyan, mintha maszkban lenne.

Szóval nem ezen múlik.

2015. febr. 6. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Ez teljesen személyfüggő. Én lány vagyok és egyáltalán nem sminkelek. Már a barátom is így ismert még, eddig nem is látott rajtam sminket pedig lassan 2 éve együtt vagyunk. Ő ezt szereti. Ismerek olyat, akinek pont az tetszik ha feltűnő, kicsit extrémebb smink van a lányon, meg olyat is, akinek tök mindegy, hogy mennyire van vakolva a feje, mert úgyis a mellét és a lábait nézi és ha a feje nem bányarém, akkor jöhet. :))
2015. febr. 6. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Én meg sminkkel jobban nézek ki,mint smink nélkül.Nem azért mert tényleg atom ronda lennék,hanem mert a sminkkel jobban kiemelem az arcvonásaimat.
2015. febr. 6. 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként sok pasi nincs is vele tisztában, hogy van-e a lányon smink vagy nincs. Van egy srác, akivel most randizgatok, ő a természetes lányokat szereti, akik nem sminkelik magukat. Szerinte :D Múltkor alapozó, korrektor, púder, pirosító volt rajtam, szememen semmi, még spirál sem (alapból is hosszú és dús, erős színű a pillám, csak alkalomadtán spirálozok), és megjegyezte, milyen jól áll, hogy nincs rajtam smink. Aha... :D
2015. febr. 6. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Az jön be legjobban, ha egy nő ízlésesen tudja magát sminkelni. Ez általában a B
2015. febr. 8. 00:49
 8/9 anonim ***** válasza:
lány vagyok szóval sorry. de a smink az csak az olyan paliknak jön be, akik egyáltalán nem is kíváncsiak a nőre. :D tapasztalat. :D
2015. febr. 8. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves előző, ezt te mégis hogy érted? Kicsit el vagy tévedve.
2015. febr. 8. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!