Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Nektek mi jön be jobban?

Fiúk! Nektek mi jön be jobban?

Figyelt kérdés
Milyen lányok fognak meg jobban titeket? Az agyon sminkeltek, akiken nincs smink, vagy aki csak minimálisan festi magát? Előre is köszi! :)
2013. máj. 8. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Arany középút!
2013. máj. 8. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Akinek természetes a szépsége. Ezt úgy értem, hogy nincs kifestve sem a haja, sem a szeme, és az arcán nincsen alapozókrém. Azért legyen a lánynak ízlése, azaz járjon szép, de ne kihívó cuccokban.
2013. máj. 8. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
a természetes szépségűek. amúgy a jó smink észrevehetetlen... de az agyon sminkeltek kiméljenek mindenképp!
2013. máj. 8. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem, ha egy szép lányon van smink, és pl. a haja is be van festve, attól még lehet, h. természetesen is szép. Szerintem mind1, h. sminkeli e magát, vagy nem, csak ami fontos... az az öltözködés. legyn csinos, de ne kirívó! :)
2013. máj. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!