Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik pirszing tetszik...

Melyik pirszing tetszik nektek jobban fiuk?

Figyelt kérdés
a köldök pirszing vagy a nyelv pirszing, ha választanotok kéne meikat válaszatnátok? 16/L

2012. szept. 24. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen köldök.Mert az szexi.A nyelv pc macerás.
2012. szept. 24. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Nyelv. A köldökpiercing csak tökéletes lapos hason szép, az meg nem szokott lenni a fiatal lányoknak.
2012. szept. 24. 18:48
 3/9 A kérdező kommentje:
nekem teljesen lapos a hasam =PP
2012. szept. 24. 19:20
 4/9 A kérdező kommentje:
de szerintetek melyiket jukasztassak??
2012. szept. 24. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik tetszik. Nyelv veszélyes, meg macerás, a köldöknél meg vigyázni kell az alakra. Innentől amelyik neked jobban tetszik szerintem...
2012. szept. 24. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont ez a kettő van :)) Nem tudnék választani, mindkettőt imádom! A köldök pc-nek hosszabb és macerásabb volt a gyógyulása, a nyelvben 2 hét alatt teljesen begyógyult.
2012. szept. 25. 09:05
 7/9 A kérdező kommentje:
de mondjuk fiúk általába vissza taszitja és undoritónak találja a nyelv pirszinget??
2012. szept. 25. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Utálom ezt a szót... Mit jelent az, hogy általában?:D Miért általánosítasz, tudod az arányokat?xD Az durva lenne..:D

Én ismerek olyat akinek bejön, meg olyat is akinek nem. És szerintem ne azért akarj pc-t mert a fiúknak bejön, hanem csak azért mert neked tetszik, elvégre a te testeden lesz. De a fiúk általában jobban oda vannak a köldök piercingért. (Az én ismeretségi körömben.)

2012. szept. 25. 21:33
 9/9 A kérdező kommentje:
kösszi :))
2012. szept. 27. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!