Szerintetek? Ti mit tapasztaltatok?
Szóval 14 éves leszek és szülinapomra nyelv pc-t szeretnék kérni.(Fiatal vagyok,hülye vagyok tudom :D)
Már régóta tetszenek a piercingek,sokat olvastam,meg is ijedtem,de kínoz még a gondolat hogy milyen jó lenne..
Szóval olvastam hogy milyen fertőzéseket,betegségeket lehet kapni.Ez volt az egyetlen ami ijesztő volt,de bármilyen fórumon olvastam,nem találkoztam olyan emberrel akivel balul sült volna el a dolog.Állítólag ha rövid szárút rakunk be,és jó helyre akkor a fogat sem roncsolja :))
Akinek van,mi a tapasztalata?Az nem érdekel hogy undorító.
Van akinek rosszul jött ki ez a dolog?:S
Alapból hosszú szárút szúrnak, mert feldagad a nyelv. 1-2 hónap után le lehet cserélni rövid szárúra. Használj műanyag golyót, az nem roncsolja a fogakat annyira.
Fertőzésről annyi, hogy ha jó helyen, jó higénikus körülmények között csináltatod, rendesen ápolod a gyógyulási idő alatt és minden betartasz, akkor nem lesz bajod.
Bármi kérdésed lenne, írj privátban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!