Szerintetek jó a filces szemhéjtus kezdőknek? Melyik márkákat használjátok belőle? Mit tapasztaltatok a termékekkel kapcsolatosan? (poz. Neg. )
Próbáltam párat, nem tudom már melyik márkákat de egyik sem vált be, volt amelyik egyből lekopott, volt ami alapból alig fogott, beszáradt egy hét után, volt amelyikkel csak méteres vastag egyenes vonalat lehetett húzni... de igazán vékonyat egyikkel sem sikerült soha. Szóval nem váltak be.
Szerintem a legjobb a folyékony, normális, persze abból sem mindegy melyik, és gyakorolni kell vele. Bourjios Liner Pinceau-t használok most, eddig a legjobb amit találtam.
Nekem ez van, én szeretem. Manhattan.
Mártós, tehát nem egészen filctoll jelleg, de nem ecset vége van. Olyan mint egy matrica, nem maszatol, nem olvad le.
Master precise.
Egy kétbalkezes is tudná használni szerintem, a legtartósabb tapasztalatom szerint, és ugyan drágább, mint egy essence pl, de nem fakul ki a színe három használat után és két óra múlva sincs felkenődve a szemhéjamra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!