Szeretném elkezdeni a sminkelést. Még sose csináltam, egy egyszerűbb hétköznapokra való sminkre gondoltam. Mik azok az alapvető sminkcuccok, amelyeket be kellene szereznem? Légyszi, írjatok márkákat is, miből mi vált be nektek!
Szerintem ne úgy vágj bele, hogy egyik napról a másikra hirtelen a semmiből full sminkben jelensz meg valahol. :) Vegyél egy szempillaspirált, vízállót, feketét. Tanulj meg bánni vele (kell pár hét, mire rutinból menni fog). Ha már biztos kézzel spirálozol, jöhetnek a szemhéjpor, szemcerka, tus, stb. Szemhéjporból nem éri meg a drágát venni, sokkal pigmentáltabbak az eurós boltos 300 ft-os darabok. :) Én a szemceruzát szeretem jobban, mert kevésbé "durva", mint a tus.
A szádra eleinte valami nagyon pasztelles rúzst válassz, vagy csak szájfényt, tapasztald ki azzal, h mennyit bír, mitől kopik le, milyen gyakran kell igazítani rajta.
Alapozó, púder és társai pedig attól függ, milyen bőröd van, ha szép, egyenletes, akkor elég egy kis korrektor a problémásabb részekre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!